Μετά τους Ronaldo και Pulga… | EL LOCO

Μετα απο 16 χρόνια, χωρίς τους δύο μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές ολων των εποχών,Cristiano Ronaldo και Lionel Messi στο δρόμο προς τον τελικό του Champions League…

Δεν ειναι εύκολα πλέον να βρείς τον ποδοσφαιριστή που θα ακουμπήσεις  πάνω του και θα πεις πάω να πάρω τι κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Το τελευταίο διάστημα και οχι άδικα ακούγονται τα ονόματα των Kylian Mbappe και Erling Haland. O δρόμος του Νορβηγού δεν θα ειναι εύκολος για να φτάσει στον μαγικό αριθμό των 5 Champions League πόσο μάλλον σε διεθνές επίπεδο, παίζει ήδη σε ομάδα χαμηλών απαιτήσεων και με το τρόπο που αγωνίζεται είναι σίγουρος ένας δυνατός τραυματισμός που θα του κόψει αρκετή απο την έκρηξη που έχει τώρα.

Ο Γάλλος από την άλλη πλευρά είναι η μοναδική ελπίδα του σύγχρονου ποδοσφαίρου στην μετά εποχή των Ronaldo και Pulga.

Έχει πάρει είδη ενα Mundial και σίγουρα φαβορί και για δεύτερο ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να πάρει το πρώτο του Champions League. Είναι ποδοσφαιριστής που χτίζει σοβαρά την προσωπικότητα του, την τεχνική του και τις αθλητικές του δυνατότητες.

Δυνατός, προσεχτικός, ώριμος και εάν λέω και το τονίζω εάν βρεθεί σε ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις με πολλά χαφ και βαριά φανέλα τότε σίγουρα θα καταφέρει να γίνει ο μεγαλύτερος όλων των εποχών.

ΕL LOCO

Διαβάστε Περισσότερα