Μετά βαΐων και κλάδων Σωτήρης Βάζελος

Πέρασαν 34 χρόνια από την τελευταία φορά που ο Παοκ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και η κούπα πήγε στη Βόρεια Ελλάδα! Ο κόσμος του Πάοκ περίμενε αυτό το πρωτάθλημα χρόνια ολόκληρα σαν μεσσία.. Χωρίς καμία αμφιβολία φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλες τις γραμμές! Μπορεί να πει κανείς κάτι για τον αξεπέραστο Κρέσπο; Τον Μαουρίτσιο με τον Κάνιας και τον Σάκχοφ που έφαγαν πολλά χιλιόμετρα κάθε Κυριακή; Τον Πρίγιοβιτς του πρώτου γύρου; Μα πάνω από όλα ποιος μπορεί να πει κάτι για τον αρχηγό του.. Αντικειμενικά ο Βιερινια όχι μόνο είναι ο κορυφαίος παίκτης του φετινού Παοκ αλλά και όλου του πρωταθλήματος..

Γκολ καθοριστικά, γκολ σε ντέρμπι, ψυχή, πάθος αλλά και προσωπικότητα! Καθοδηγεί τους συμπαίκτες του μέσα και έξω απο το γήπεδο.. Ακόμα και τώρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του έδειξε οτι δεν μασάει και θα επιστρέψει πιο δυνατός! Ο λαός του Παοκ ίσως φέτος κατάλαβε ότι τα πρωτάθλημα και τις μεγάλες νίκες δεν τα φέρνει μονάχα ο υπέροχος κόσμος αλλά η ομάδα, το προπονητικό επιτελείο και φυσικά χωρίς δεύτερη κουβέντα η στιβαρή και δυνατή διοίκηση που έχει ο Ασπρόμαυρος δικέφαλος τα τελευταία χρόνια! Ο Παοκ βρήκε τη Γη της επαγγελίας του στο πρόσωπο τουν Ιβάν με τα καλά και τα άσχημα του..  Τα περσινά έγιναν μάθημα.. Σημασία για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι τώρα από δω και πέρα να μεγαλώσει σαν club σε όλους τους τομείς.. Οι όμιλοι του CHAMPIONS LEAGUE πρέπει κατ εμέ να είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος και φυσικά ένα νέο μεγάλο και επιβλητικό γήπεδο που θα χωρά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του συλλόγου..

Θα έρθουν και άλλα πρωταθλήματα αυτό είναι σίγουρο.. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.. Ο Σαββίδης έχει το χρήμα και την όρεξη από ότι δείχνει να κάνει τον Παοκ μεγάλο.. Η άποψη μου είναι πως όσο έχει αυτή την τακτική εντός και εκτός γηπέδου η ομάδα θα συνεχίσει έτσι.. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απο τους άλλους.. Παρά μονάχα τον εαυτό της και τις τάσεις αυτό καταστροφής που είχε στο παρελθόν πολλές φορές… Όταν έχεις ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και σοβαρό ιδιοκτήτη παίρνεις πρωτάθλημα και δεν φοβάσαι τίποτα… Ας χαρούν οι φίλοι του δικεφάλου δεν είναι και λίγο.. 35χρονια σχεδόν πέρασαν.. Το αξίζουν φέτος….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα