Μετά Βαίων και Βασάνων…. Ο Τίγρης

ΗΑΕΚ παίζοντας με τον Ολυμπιακό Βόλου πέτυχε μια αγχωτική νίκη χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνιση της. Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο είχε αργή ανάπτυξη σε αντίθεση με την ομάδα του Βόλου η οποία ήταν μαχητική με γρήγορη ανάπτυξη και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει στη συνέχεια μετά από ωραίο κτύπημα φάουλ του Μάνταλου ο οποίος έβγαλε με τέτ α τετ τον Λιβάγια με τον τερματοφύλακα του Βόλου για να ισοφαρίσει.

Προς το τέλος του ά ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλε παίκτη του Βόλου για σκληρό φάουλ στο Μάνταλο και έτσι οι Βολιώτες στο ΄β ημίχρονο έπαιξαν με δέκα παίκτες. Ο Κωστένογλου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έκανε αλλαγή τον Γαλανόπουλο με τον Γιακουμάκη και άφησε μέσα τον Ολιβέιρα, ο οποίος ήταν αρνητικός σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Αρνητικός κρίκος της ΑΕΚ και ο Βέρντερ, ο οποίος έπαιζε ένα άναρχο ποδόσφαιρο και ήταν αρνητικός στη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του.

Η αλλαγή αυτή ήταν άστοχη, διότι ο Γαλανόπουλος είναι δημιουργικός παίκτης και χρειαζόταν. Στη συνέχεια και προς το τελευταίο τέταρτο μετά από πάσα του Γιακουμάκη, ο Ολιβέιρα βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Βόλου ο οποίος τον ανέτρεψε και κέρδισε πέναλτυ η ΑΕΚ το οποίο κτύπησε εύστοχα ο Μάνταλος και έγραψε το 2 1.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΑΕΚ κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με το Μάνταλο αλλά ο Βόλος δεν είχε πεί την τελευταία του κουβέντα στο ματς. Στο 83′ με δόση τύχης, απο κτυπημα φάουλ έξω από την περιοχή κατάφερε να μειώσει το σκορ αφού η μπάλα κτύπησε πρώτα σε αμυντικό άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Τσιντωτά. Στα τελευταία λεπτά ο Βόλος έκανε μια προσπάθεια να ισοφαρίσει αλλά δε τα κατάφερε.

Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω και πάλι ότι η ΑΕΚ είχε αργή ανάπτυξη, δεν ικανοποίησε με την εμφάνιση που είχε και γενικά σαν σύνολο δεν είχε ομοιογένεια.
Καλύτερος παίκτης ήταν ο Μανταλος ο οποίος οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη. Τον ακολούθησε ο Λιβάγια, ενώ ο Βέρντερ ήταν αρνητικός και ο Ολιβέιρα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ικανοποίησε.

https://www.youtube.com/watch?v=81gOnF34r_M

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα