Μεταγραφές και στο βάθος Μέσι Ι Catalanos

Λέει μια παροιμία ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρέυουν και πολύ σωστά ο προγραμματισμός από μεριάς Κούμαν και διοίκησης προχωράει ώστε η ομάδα να ενισχυθεί όσο το δυνατόν καλύτερα.Ακούγονται διάφορα ονόματα και βλέπω ότι αρκετοί παίχτες θέλουν να παίξουν στην Μπάρτσα.

Αυτό το λέω έτσι γιατί όλοι οι μάνατζερ και οι παίχτες κοιτάνε να κλείσουν σε ομάδες που να μπορούν να πρωταγωνιστήσουν αλλά και που να μπορούν να καλύψουν τις όποιες απαιτήσεις επιδιώκουν.Όντως αυτός ο μεταγραφικός οργασμός είναι κατι πολύ ευχάριστο στην παρούσα φάση για τα δεδομένα του συλλόγου κακά τα ψέμματα.Όμως η προτεραιότητα όλων στην ομάδα ακούει στο όνομα Λιονέλ Μέσι και όχι άδικα για μένα!!

 

Κουν Αγουέρο,Ντεπάι,Έρικ Γκαρθία και ο μεγάλος Νειμάρ είναι κάποια από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και πραγματικά ενδιαφέρουν την Μπάρτσα απ’ ότι φαίνεται και ακούγεται έντονα.Βέβαια και πάντα με τα δεδομένα ή διοίκηση οφείλει να κινηθεί έξυπνα συνάμα και οικονομικά.

Τώρα για τις μεταγραφές καλό είναι να περιμένουμε να δούμε ποιοί θα έρθουν τελικά και ποιοί με την σειρά τους θα πρέπει να αποχωρήσουν.Το μόνο σίγουρο είναι και επιμένω ότι ή νέα Μπαρτσελόνα θα είναι και πιο “φρέσκια” και καλύτερη.

 

 

Ώρα Νειμάρ?Ποιός ξέρει…Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για έναν παίχτη που αποτελεί βαρόμετρο και που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αλλάξει την ροή ενός παιχνιδίου κυριολεκτικά σηκώνοντας ένα ολόκληρο γήπεδο στον αέρα!!

Πίστευα και πόνταρα σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο να ξανά αγωνιστεί δίπλα στον μεγάλο Λιονέλ Μέσι και στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε απ’ όλους πραγματικά κατακτώντας κυριολεκτικά τα πάντα.Βέβαια ο ερχομός του θα φέρει σίγουρα αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα σε όλους όμως από την άλλη κάποιοι παίχτες(Γκριεζμάν,Κουτίνιο και πιθανόν Ντεμπελέ) να μην νιώσουν άνετα ξέροντας ότι σίγουρα ο ένας ίσως και 2 ακόμα θα πρέπει να αποχωρήσει.Πολλά τα μέτωπα που πρέπει η διοίκηση να αντιμετωπίσει να βγάλει εις πέρας.Εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε για όλους και για όλα.

Catalanos

Διαβάστε Περισσότερα