Μεταγραφές Καλοκαιριού: Δεν τις προλαβαίνει όυτε μηχανή για Ποπ Κορν!!!!!

Λυπάμαι φίλοι μου πού πάλι θα ανατρέξω σε παλαιότερο άρθρο μου για το θέμα τών μεταγραφών τής κάθε ομάδας τώρα το καλοκαίρι, αλλά έχω τρελαθεί με αυτά που διαβάζω κάθε πέντε λεπτά σε διάφορα αθλητικά Σάιτ. Πως γίνεται ρε μάγκες κάθε πέντε λεπτά να γράφεται καί από μία μεταγραφή; Είναι δυνατόν;, Καί όμως είναι. Ρε ούτε ρεπόρτερς με πυραύλους στα πόδια να έχεις δεν μπορεί ρε μάγκα να πηγαίνουν από ομάδα σε ομάδα και να σερβίρουν μεταγραφές.

Ενταξει θά μου πείτε υπάρχουν τά τηλέφωνα γιατί να τραβιούνται σάν ντελιβεραδες από ομάδα σε ομάδα. Οκ. Έχουν σε κάθε ομάδα τούς δικούς τους ρεπόρτερς καί αυτοί με την συνέχεια τά κονέ και τίς γνωριμίες. Ωραία καί τί μαθαίνουν καί γράφουν πού δεν το ξέρει ο Φανούρης ο περιπτεράς; Τίποτα ρε απολύτως τίποτα. Πετάνε πέντε δέκα ονόματα καί όπου κάτσει η μπίλια.
Σπάνια κάποιος ξυπνιτζής ρεπόρτερς να έχει καλή εσωτερική ενημέρωση από σοβαρά άτομα σε ομάδα. Η πλάκα είναι ότι εάν ρωτήσεις τούς περισσότερους θα σού απαντήσουν:

Ξέρεις φίλε? ξέρω ! αλλά δεσμεύομαι να σού πω. Τρίχες κατσαρές.Και βέβαια εάν στα πενήντα ονόματα κάτσει από τύχη κάποιο, τότε να δεις πανηγύρια. Λοιπόν κύριοι σας το ξαναγράφω : Σίγουρη μεταγραφή είναι αυτή πού ό παίκτης βγαίνει φώτο με την πένα στο χέρι. Τα υπόλοιπα έτσι για να τσουλάνε τά εφημεριδόοφυλλα καί νά πέφτουν κτυπήματα στα κάθε λογής σάιτ σάν βολές σε ύψωμα από τά ελικόπτερα Απάτσι.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα