Μεταγραφές μόνο εμβολιασμένων …… Ι Premier League

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ παραδέχθηκε ότι ο σύλλογος δεν θα αποκτήσει παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που δεν έχουν εμβολιαστεί …. Ο Κλοπ έχει μιλήσει συχνά για τη σημασία του εμβολιασμού, αλλά το ποδόσφαιρο έχει επικριθεί τον τελευταίο μήνα, επειδή ο εμβολιασμός έχει μείνει πίσω σε σχέση με την κοινωνία γενικότερα.

Μια έρευνα σε παίκτες της EFL διαπίστωσε ότι το 25% δεν έχει πρόθεση να κάνει εμβόλιο κατά του COVID-19. “Δεν είμαστε κοντά στο να υπογράψουμε με κάποιον παίκτη, αλλά, ναι, θα είχε επιρροή, σίγουρα”, δήλωσε ο Κλοπ, όταν ρωτήθηκε αν η κατάσταση του εμβολιασμού θα έχει αντίκτυπο στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

“Αν ένας παίκτης δεν είναι καθόλου εμβολιασμένος, είναι μια συνεχής απειλή για όλους μας. Ο Κλοπ συνέχισε εξηγώντας ότι τα πρωτόκολλα απομόνωσης υπαγορεύουν ότι κάθε ανεμβολίαστος παίκτης θα μπορούσε να προκαλέσει πρόσθετα προβλήματα από “οργανωτικής” άποψης.

“Πρέπει να αλλάζει σε διαφορετικά αποδυτήρια, πρέπει να τρώει σε διαφορετική τραπεζαρία, πρέπει να κάθεται σε διαφορετικό λεωφορείο, πρέπει να οδηγεί σε διαφορετικό αυτοκίνητο”, ανέφερε ο γερμανός

“Από οργανωτικής άποψης, γίνεται πραγματικά ακατάστατο. Αν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε τα πρωτόκολλα, είναι απίστευτα δύσκολο να το κάνουμε. Αν πρέπει να ταξιδέψουμε σε μια χώρα για να παίξουμε διεθνές ποδόσφαιρο και επιστρέψουμε, πρέπει να αυτοαπομονωθεί – όλα αυτά τα πράγματα.  “Πρέπει να κάνουμε όλα αυτά τα είδη των πραγμάτων, όπως να χτίσουμε επιπλέον κτίρια για τους ανεμβολίαστους παίκτες, και δεν θα συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι απαραίτητο στο μέλλον”.

Διαβάστε Περισσότερα