ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Έφθασε ο Μπράουν Ιντέγιε στο αεροδρόμιο Μακεδονία και ο κόσμος του Άρη ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί.. Γενικά ένας χαμός επικράτησε.. Μάγκες δεν είναι και λίγο.. Ο Θεός του πολέμου από τις αλάνες της Γ εθνικής να παίζει Ευρώπη και να χτυπά τον βασικό επιθετικό του Ολυμπιακού μέχρι πριν 3 χρόνια.. Και ο συγκεκριμένος παίκτης έπαιξε πολύ καλά στο πέρασμα που έκανε από την Ελλάδα.. Δεν ήταν το λεγόμενο “παλτό”… Θα βοηθήσει τον Άρη να εκπληρώσει τους στόχους του..

Παίκτης που έχει το γκολ.. Είναι πάντα μέσα στο κουτί.. Την μυρίζεται την φάση ο συγκεκριμένος.. Και σουτ και κεφάλι..Και ο Ολλανδός που πήρε θα τον βοηθήσει… Καλές κινήσεις.. Ξέρετε τι παρατηρώ ακόμα μάγκες μου; Δεν πήρε Λατίνο Αμερικανό; Ο Άρης και δεν έχει ακόμα πάρει αργεντίνικο χαφακι;Σίγουρα και ο Παντελίδης την ξέρει την μπαλίτσα..Ο Καρυπιδης μεθοδικά χτίζει τον Άρη για να είναι καλά..

Το σημαντικό που βλέπουμε όλοι είναι ότι θέλει να ανταγωνιστεί όσο μπορεί τον συμπολίτη του με καλό τρόπο.. Μεταγραφές, σωστή οργανωτική δομή, νέο γήπεδο και κόσμο που θα γουστάρει να δει Άρη…Ήδη έμαθα ότι ζήτησε 1500 χαρτάκια για να δουν τον Άρη στην Κύπρο για το Europa!

ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ…

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα