Μεταγραφή ούτε στην εφημερίδα..

Χαίρεται χαίρεται αδέρφια.. Φέτος στον Παναθηναϊκό κυριολεκτικά δεν κουνιέται φύλλο.. Κάτι ακούγεται για παίκτες από το πρωτάθλημα της Κύπρου, κάτι για παίκτες από το τελευταίο πατάρι και όχι από το τελευταίο ράφι.. Ρε πως καταντήσαμε έτσι;Εμείς που διαβάζαμε για Σαβιολα, Χατζη, Σούκερ τέτοιες εποχές στις φυλλάδες τώρα τίποτα… Ένα μήνα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.. Ανανέωσαν 2,3 πιτσιρικάδες..

Καλό είναι αυτό.. Ακούγεται και για Μπουζούκη για παραμονή και αύξηση αποδοχών.. Ο μικρός είχε και τραυματισμό φέτος στο δεύτερο γύρο και έμεινε πίσω.. Επίσης ρε αδέρφια ένα άλλο ζήτημα με απασχολεί.. Αφού φαίνεται τελευταία να τα έχουν βρει οι πρόεδροι ερασιτέχνη και ΠΑΕ.. Γιατί δεν γυρίζει η ομάδα στην φυσική της έδρα.. Ενοίκιο στο Οακα και κόσμος ειδικά στο δεύτερο γύρο σαν τις μύγες μες στο γάλα..

Όλοι οι Έλληνες είμαστε μονάχα με τις νίκες αλλά και ο κόσμος του τριφυλλιού με την συνεχόμενη δύσκολη κατάσταση τι να κάνει; Πόσο να στηρίξει; Πόσο ακόμα να μην ξενερώνει… Πάντως γνώμη μου να το ξανά σκεφτούν όλοι και να γυρίσουμε λεωφόρο!Βάλτε και τα διάρκειάς σε φυσιολογικές τιμές και με ένα αντίτιμο στον ερασιτέχνη και όλοι μας θα στηρίξουμε.. Μας χρειάζεται η ομάδα….Πήραμε και λίγο τα πάνω μας με τις τελευταίες ανακοινώσεις για νέο γήπεδο στον Βοτανικό… Ας αισιοδοξούν όλοι ότι μπορεί να συμβεί κάτι σπουδαίο..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα