Μέτριο παιχνίδι, δίκαιη μοιρασιά I O Τζές

Στο Αλκαζάρ Λάρισα και Π.Α.Σ. Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα φτωχό παιχνίδι από άποψη θεάματος. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες ευκαιρίες να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Παρά το γεγονός ότι οι δύο αντίπαλοι είχαν ανάγκη από μια βαθμολογική ανάσα, δεν έδειξαν ιδιαίτερα επιθετικό χαρακτήρα και πρωτίστως επιδόθηκαν σε μια προσπάθεια να θωρακίσουν τις άμυνές τους.

Το ξεκίνημα βρήκε πιο ορεξάτη την ομάδα του Γιάννη Τάτση, και με τον Μιλοσάβλιεβιτς να απειλεί δύο φορές τα καρέ του Χουτεσιώτη. Μετά το 20ο λεπτό ο Π.Α.Σ. ανέβασε ρυθμούς και με τους Καρτάλη και Παμλίδη, δύο φορές βρέθηκε μία ανάσα από το γκολ.

Στην επανάληψη ο Γιάννης Τάτσης προσπάθησε να δώσει έναν πιο επιθετικό χαρακτήρα στην ομάδα του χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει. Ο Αργύρης Γιαννίκης αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να μη θέλει να ρισκάρει,  και φρόντισε να ανανεώσει το χώρο του κέντρου, κρατώντας έτσι το μηδέν στην άμυνα του Π.Α.Σ.

Ένα άλλοτε κορυφαίο, από άποψη ενδιαφέροντος, επαρχιακό ντέρμπι με άφησε παγερά αδιάφορο. Χαμηλές αποδόσεις και από τις δύο ομάδες, μέτρια ρόστερ, και ένα «ντέρμπι» που εύκολα θα ξεχαστεί στο χρόνο.

 

O Τζές

Διαβάστε Περισσότερα