Μέτριος ναι Κορόιδο όχι .! SERPICO

Για εμένα το περισσότερο ζουμί σε ότι έχει γραφτεί καί σέ ότι έχει ειπωθεί μέχρι τώρα για το θέμα Ρασβάν Λουτσέσκου , το έχουν κάποιες δηλώσεις που πήρε το μάτι μου τού πατέρα Λουτσέσκου.
Θεωρώ λέει ο Μιρτσέα Λουτσέσκου σωστή την απόφαση να φύγει από τόν ΠΑΟΚ ο Ρασβάν.

Δεν έγιναν οι σωστές μεταγραφικές κινήσεις για να κτυπήσει η ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ καί θεωρεί δηλώνει ότι η Αλ Χαλίλ είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του γιού του. Πάρτον κάτω τόν αναγνώστη. Δηλαδή το πρωτάθλημα τής κελεμπίας είναι τέτοιου επιπέδου που τί να κάθεται να ασχολείται ο Ρασβάν με Τσάμπιονς Λιγκ καί Γιουρόπα λιγκ….

Για τά πετροδόλαρα κουβέντα. Πατέρας τού είναι καί καλά κάνει και τόν υποστηρίζει. Δηλαδή τί να έλεγε ότι ο γιός μου κινείται στην μετριότητα σάν προπονητής καί ψιλομυρωδιας καί νά είναι καλά ο πρόεδρος πού έμπαινε μπροστά καί καθάριζε; Θά μπορούσε νά πει δηλαδή ότι είναι έξυπνος ο Ρασβάν ξέρει ότι τώρα είναι το καλύτερο ταιμινκ για νά φύγει, τώρα πού είναι Καβάλα στο άλογο. Ξέρει ότι τά θαύματα κρατάνε ελάχιστα καί δεν επαναλαμβάνονται.

Παίρνει μαζί του όλο το τεχνικό επιτελείο , πού μεταξύ αυτών είναι κάποιοι πού είχαν τόν ΠΑΟΚ στην καρδιά τούς , η Τούμπα είναι για αυτούς τό σπίτι τούς , αλλά η ρουφιάνα η πετροδολαρο-επιταγή τούς λύγισε.
Μάγκας καί σάν μέντιουμ αστρολόγος που βλέπει μπροστά ο Ρασβάν πήρε τόν σκούφο του καί δρόμο. Κορόιδο δεν είναι, γιατί σού λέει καί καλά να βάλω την ομάδα σε ομίλους , αλλά εάν δεν μπει με βλέπω το επόμενο προπονητικό βήμα να είναι το Κορδελιό ή τά Μουδανιά.

Είπαμε τά ξέρει τά προπονητικά κιλά του , δεν είναι κορόιδο.
Γειά σας…………

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα