ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΝΙΚΗ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΛΥΤΡΩΣΗ ΡΟΣΤΟΦ004

Φτάσαμε στο σημείο ΜΗΔΕΝ λοιπόν οπού χθες η νίκη ήταν μονόδρομος και κανένας δεν θα θέλε να σκεφτεί τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ, έχανε για ακόμη μια φορά, αφού αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια  ξεκινώντας από τον Ατρόμητο και τελειώνοντας στον Ιωνικό.

Επιτελούς ο Δικέφαλος άνοιξε τα φτερά του και πήρε την πολυπόθητη πρόκριση η οποία όμως έχει ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και λέγεται Αντρια Ζιβκοβιτς.

Τι να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη που όταν πρωτοήρθε στον ΠΑΟΚ κανένας δεν νομίζω ότι θα πίστευε, ότι θα συζητούσαμε για τον τελευταίο των Μοϊκανών που έχει απομείνει στην ομάδα. Για άλλη μια φορά, απέδειξε ότι είναι ο μοναδικός το τελευταίο αυτό διάστημα, που κατανοεί πλήρως το βάρος αυτής της φανέλας και το κίνητρο που πρέπει να διακατέχει τον κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας αυτής.

Απλά είναι κρίμα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να μην έχει δίπλα του άξιους συμπαραστάτες για να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ όλοι μαζί εκεί που του αξίζει.

Επιπλέον η παραδοχή του Κυρίου Λουτσέσκου για τις υπέρμετρες φιλοδοξίες όσο αφορά την φετινή ομάδα, ( έστω και καθυστερημένα) αποτελεί ένα δείγμα ότι ίσως κάτι αλλάξει και στην συνέχεια.

 

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα