Μια “πέτρα” στην άμυνα | ΠΟΛΙΤΗΣ

Η φετινή αγωνιστική σεζόν είδε τους Πολίτες να κάνουν δύο σημαντικές μεταγραφές στα μετ’όπισθεν. Η πρώτη ακούει στο όνομα Ρούμπεν Ντίας. Η δεύτερη ανήκει στην κατηγορία των εσωτερικών μεταγραφών και είναι ο Στόουνς.

Ο Άγγλος στόπερ δείχνει αναγεννημένος φέτος και εμπνέει εμπιστοσύνη. Έχει επιτρέψει στον Πεπ να του δώσει θέση βασικού δίπλα στον Ντίας και δείχνει παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται και να βγάζει φόρα παρτίδα όλα τα ατού του.

Δυνατός, εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια, σωστές τοποθετήσεις εντός και εκτός του κουτιού, ενώ οι αλληλοκαλύψεις και η συνεργασία με τον Πορτογάλο παρτενέρ αρχίζουν να θυμίζουν τους Κομπανί και Λαπόρτ.

Ο Πορτογάλος κολοσσός και η “πέτρα” Στόουνς έχουν κουβαλήσει στις πλάτες τους ολόκληρη την άμυνα, ενώ με την ποιότητα και την απόδοσή τους επιτρέπουν στον coach να πονοκεφαλιάζει μόνο για την αριστερή πτέρυγα, εκεί όπου τόσο ο Μεντί αλλά και ο Ζιντσένκο δείχνουν να είναι καλύτεροι στην έξω παρά στην μέσα μεριά του ασβέστη.

Μένει να δούμε αν ο Άγγλος θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικός και αξιόπιστος, κερδίζοντας μόνιμα την θέση δίπλα στον Ντίας, έχοντας ως υπέρ και το μικρό της ηλικίας του.

Σίγουρα η Τότεναμ του Μουρίνιο θα είναι σημαντικό κρας τεστ.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα