Μικρή Μίλαν, Βελτιωμένος Ολυμπαικός Αl Jazeera

Χθες το βράδυ έπαιζαν δύο απο τς πιο αγαπημένες ομάδες που με έχουν γεμίσει με ποδοσφαιρικές παραστάσεις οι οποίες δεν σβήνονται απο το μυαλό μου .

Η Μίλαν δυστυχώς μόνο λύπη μου δημιουργεί και μόνον απο την εικόνα της πάλε ποτέ πανίσχυρης ομάδας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι , που στο ρόστερ της εχει παίχτες Λεβαδειακού , Πλατανιά και δεν συμαζεύεται … Όμως ποδοσφαιρικά τώρα , ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος , με πρωταγνωνιστή τον Φορτούνη ο οποίος στην καταπληκτική ενέργεια στο β ημίχρονο , η οποία δεν τελεσφόρησε σε γκόλ, καταπληκτικό κόψιμο , ίσως να του έδινε τον τίτλο του πρωταγωνιστή της βραδιάς .

Όμως φέτος θεωρώ ότι έχει βοηθηθεί πολύ απο την παρουσία του Καμαρά, ο οποίος και πάλι εχθές ήταν ένας απο τους καλύτερους του Ολυμπιακού . Οι φάσεις και απο τις δύο πλευρές ήταν πολλές , η Μίλαν έχασε και αυτή κλασικές ευκαιρείες με έναν Ιγκουαίν ο οποίος είναι για κλάματα , αλλά όπως είπα αυτό το συνοθήλευμα που θέλει να λέγεται Μίλαν δικαίως έχασε 3-1 απο τον Ολυμπιακό .

‘Ενας Ολυμπιακός ο οποίος δείχνει μεγάλη βελτίωση απο παιχνίδι σε παιχνίδι , με ωραία μπάλα , αλλά αυτό που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο είναι πιστεύω η προσθήκη ενος φορ που θα κάνει την διαφορά , άλλωστε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης άφησε υποννοούμενα στο τέλος των δηλώσεων του ότι αν προκύχει κάτι εξαιρετικό , η διοίκηση θα τον κυνηγήσει .

Highlights: Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1 / Highlights: Olympiacos – AC Milan 3-1

AL Jazeera

Διαβάστε Περισσότερα