Μισή ώρα υπόθεση Ι ΠΟΛΙΤΗΣ

Οι πολίτες ταξίδεψαν στο Μέρσεισαϊντ, με σκοπό να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας στο Άνφιλντ έληξε με τον Πεπ και την παρέα του να φεύγουν με το διπλό.

Πολύ θετική θετική εμφάνιση, τόσο για την συνέχεια του πρωταθλήματος, όσο και για την ψυχολογία της ομάδας. Η ομάδα πήρε παιχνίδι τόσο από το κέντρο με τους εξαιρετικούς Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν και Γιουντογκάν, όσο και από τα πλάγια, κυρίως με τις “μπούκες” του Στέρλινγκ και τις πλαγιοκοπήσεις των Φόντεν και Σίλβα.

Οι πολίτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δεν εδωσαν τα περιθώρια στην Λίβερπουλ να γίνει απειλητικοί σε σετ παιχνίδι. Φρόντισαν γι αυτό τόσο ο εξαιρετικός Ρούμπεν Ντίας, όσο και ο Στόουνς, ο οποίος έδειχνε μεγάλη αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια και στα μαρκαρίσματά του. Το ένα και μοναδικό λάθος του Ντιας δεν ήταν ικανό να επισκιάσει την απόδοσή του.

Εικόνα

Στον αντίποδα, χαμηλό βαθμό για τον Ζιντσένκο, ο οποίος δεν δείχνει να δικαιούται τυφλή εμπιστοσύνη από τον Πεπ, με τον Ουκρανό να πουλάει εύκολα την μπάλα, να κάνει λάθος μεταβιβάσεις και να χάνει τους αντιπάλους του.

Ελάχιστα πράγματα και από τον Μάχρεζ, ο οποίος έδειχνε ντεφορμέ. Η ποιότητα του Αλγερινού είναι μεγάλη, οπότε επιβάλλεται να επανέλθει στον καλό του εαυτό, καθώς το “βαρύ” πρόγραμμα που έρχεται για τους Πολίτες δεν τους επιτρέπει να έχουν έναν ντεφορμαρισμένο Μάχρεζ.

Με αυτά και με αυτά, η ομάδα καθάρισε μέσα σε μισή ώρα έναν αγώνα που της δίνει ψυχολογία για το υπόλοιπο πρωτάθλημα.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα