Μόνο Περηφάνια για αυτή την Ομάδα Trelogiatros

Χθές το βράδυ ο ΠΑΟΚτσης οπαδός έγινε υπερήφανος βλέποντας την ομάδα του να ξεφτιλίζει το σάπιο Ευρωπαϊκό σύστημα, με τις εγκάθετες διαιτησίες και της χαϊδεμένες ομάδες.

Υπερήφανος γιατί απέδειξε ότι πλέον έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά δεδομένα και μπορεί να κοντράρει τεράστιους αντιπάλους όπως ο Αίαντας. Μάλιστα έναν γύρο αν κάνει κανείς στις αντίστοιχες σελίδες των οπαδών της Ολλανδικής Ομάδας, διαπιστώνει κανείς την ενοχή μίας σοβαρής μερίδας αυτών για τον τρόπο που πήρανε την πρόκριση.

Ο Δικέφαλος πλέον είναι δεδομένο ότι θα πάει πολύ ψηλά φέτος και στην Ευρώπη. Όλοι το διαπίστωσαν αυτό, ακόμη και οι πλέον ψεκασμένοι και κομπλεξικοί αντίπαλοι οπαδοί. Ζυγώνει η ώρα που θα ανταμωθούν οι ομάδες και καλό είναι να σταματήσουν την γελοιοποίηση τους γιατί η βούρτσα θα είναι μεγάλη.

Να γνωρίζουν όλοι ότι αναμένεται μεγάλη ενίσχυση της ομάδας, όχι για να εξασφαλίσει το Νταμπλ και φέτος (αυτό εμείς το θεωρούμε δεδομένο), αλλά για να προχωρήσει όσο ψηλότερα γίνεται στην Ευρώπη.

Πλέον η γιγάντωση είναι τέτοια που φαίνεται και στα κοντέρ της τηλεθέασης. Οι 7 στους 10 έβλεπαν COSMOTE TV και όχι τον ανταγωνιστή.
Τέλος όσον αφορά τον γελοίο διαιτητή, ξεφτίλισε το Πρωτάθλημα από το οποίο προέρχεται. Συγχαρητήρια στην UEFA για την «άριστη» επιλογή της. Επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τον χαρακτηρισμό που την έχουν δώσει.

Trelogiatros

Διαβάστε Περισσότερα