Μόνο Υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα… ΡΟΣΤΟΦ004

Μόνο υπερηφάνεια αλλά και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ ρε ΠΑΟΚ…. με το πώς εξελίχθηκε ο ημιτελικός. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε κατά κράτος τον ΠΑΟ σε όλα τα σημεία αλλά αν δεν σε θέλει και το άστρο το φωτεινό και δεν το έχεις μαζί σου τότε αυγά δεν σπάζεις…

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο ΠΑΟΚ ήταν απόλυτος κυρίαρχος στην κανονική διάρκεια του αγώνα, έχοντας τον ”Ντέλια” παρουσία του Γιόνι Ότο και το ντουμπλάρισμα του Μεϊτέ με τον Σβαμπ, έδωσαν στον ΠΑΟΚ τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμη και όταν αναγκάστηκε να αλλάξει παίκτη του ο Ράζβαν μόλις στο 3΄, τίποτα δεν άλλαξε. Ο Κουλιεράκης ανταπεξήλθε άψογα.

Μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του Μπάμπα στον οποίο ευχόμαστε τα καλύτερα και ίσως και αυτό να ήταν και ένα μεγάλο σοκ για την συνέχεια του παιχνιδιού, αλλά όχι και δικαιολογία. Κύριε Λουτσέσκου έχεις στήσει την ομάδα τόσο ωραία γιατί στο τέλος κάνεις αυτές τις περιβόητες αλλαγές και μου βγάζεις τον Μπράντον και βάζεις τον ΣΑΜΑΤΑ ΣΑΜΑΤΑ???

Αλλά αφού το κάνεις που το κάνεις αυτό το κομψοτέχνημα βάλε τον νεαρό Τζήμα και ΟΧΙ τον Σαμάτα που δεν ξέρει αν η μπάλα έχει αέρα η όχι…

Όπως και να έχει μόνο υπερηφάνεια για αυτή την ομάδα και υψηλά επίπεδα συγκίνησης για το συγκεκριμένο θέαμα που είδαμε.Συνεχίζουμε δυναμικά στην Ευρώπη και Ελλάδα.

ΡΟΣΤΟΦ004

Διαβάστε Περισσότερα