ΜΟΥΝΤΙΑΛ- ΤΈΛΟΣ, ΜΈΝΟΥΜΕ ΕΛΛΆΔΑ??

Άλλο ένα Μουντιάλ φίλοι μου τελείωσε. Δέν έχετε παράπονο. Χορτάσαμε μπαλίτσα, άλλωστε καλή, άλλες φορές μέτρια και αρκετές φορές κάκιστο θέαμα .
Επιστροφή στην Ελληνική πραγματικότητα γιατί στην τελική εδώ ζούμε καί αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε. Πολύ λίγα πράγματα έχω διαβάσει,για τις μεταγραφές και ειδικά αυτές πού αφορούν τις μεγάλες ομάδες. Πραγματικά δεν έχω άποψη. Πάντα όμως πίστευα και πιστεύω ότι η αξία του κάθε παίκτη πού έρχεται θα φανεί στο χορτάρι. Ρίσκο για εμένα όλες οι μεταγραφές ξένων παικτών. Ήρθαν βαριά ονόματα σε ομάδες και δεν έδωσαν αυτό πού μπορούν στην ομάδα τούς. Ήρθαν μέτριοι παίκτες χωρίς τυμπανοκρουσίες και αποδείχθηκαν λίρα εκατό. Τα έχουμε ζήσει αυτά. Για αυτόν τον λόγο πάντα κρατάω πισινή πού λέμε. Καί εάν σωστά ο κάθε φίλαθλος απογοητεύεται ο ιδιοκτήτης τής οποίας ΠΑΕ πονάει διπλά. Αυτός πληρώνει αυτός ξηλώνεται.

Ο καθένας από εμάς κάνει την κριτική του τα χώνει στον σύλλογο και μέχρι εκεί. Ο ιδιοκτήτης φορτώνεται επί δύο την ζημιά. Έτσι είναι μαγκίτες μου.
Επιμένω ότι είναι ανάγκη να ενισχυθούν οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες με περισσότερο Ελληνικό στοιχείο. Εγώ πάντα πιστεύω στον Έλληνα παίκτη, αρκεί και αυτός να γίνει πιο επαγγελματίας και να δουλευτεί σωστά. Αυτοί οι ξένοι λοιπόν πού θα έρθουν όχι παραπάνω από 4-5 , πρέπει να είναι ποιοτικοί. Να κάνουν Τήν διαφορά. Να προσφέρουν την εμπειρία και την ποιότητα τους σε κάθε σύλλογο. Όχι ρε Λεγεωνάριους. Μήν ακούω σιγά ποιός καλός παίχτης έρχεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Έρχονται ρε αρκεί να πληρωθούν καλά και να βρούνε σωστές συνθήκες. Ανατρεξτε στο πρόσφατο παρελθόν και θα τους βρείτε. Έτσι λοιπόν σε λίγες μέρες αρχίζουν οι Ευρωπαϊκές υποχρεωσεις των ομάδων μας.

Επιτακτική ανάγκη ΟΛΕΣ οι ομάδες μας πού συμμετέχουν νά μαζέψουν βαθμούς. Μείναμε πολύ πίσω. Το έχουν ανάγκη αυτές αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες θα έχουμε πολλά να πούμε.
Κάντε λίγο υπομονή.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα