ΜΠΑΓΕΡΝ – ΑΕΚ 2- 0. ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΓΙΑ ΈΝΑΝ…. SERPICO

Δύσκολο ρε παιδιά να πεις κάποια πράγματα για ένα ματς που ο ΝΟΙΕΡ στο Β ημίχρονο έγινε μέχρι και Χαφ. Αυτό τα λέει όλα.
Αν και για τα πρώτα 15 λεπτά η ΑΕΚ είχε καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο χωρίς βέβαια να κάνει την ζωή δύσκολη στην Μπάγερν Αλλά εντάξει κράταγε λίγο μπάλα μαρκάριζε σωστά,και γενικά στεκόταν όρθια . Είχε μια πολύ καλή στιγμή με την κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 5 λεπτό και ήρθε αμέσως μετά στο7 λεπτό η απάντηση των Γερμανών με τον Γκορτσκα , να χάνει μεγάλη ευκαιρία, με τον Μπάρκα να του λέει όχι στο γκολ. Το ματς κύλαγε με τους Γερμανούς να έχουν κατοχή ,αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις,και ουσιαστικά ακινδυνοι.

Ήρθε όμως στο 30 λεπτό μία ανόητη,και αχρείαστη ενέργεια του Τσόσιτς που ανάγκασε τον διαιτητή να καταλογίσει πέναλτι για την Μπάγερν. Τον είχε προειδοποιήσει αυστηρά αλλά ο παίχτης της ΑΕΚ έπεσε στην παγίδα. Πέναλτι που έκανε γκολ ό Λεβαντόβσκι και δυστυχώς αλλά για εμένα το ματς τελείωσε εκεί. Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στον αγώνα. Έριξε λευκή πετσέτα. Εντάξει μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και η Μπάγερν δεν είναι με τίποτα το παλιό ποδοσφαιρικό φόβητρο. Φαινόταν ότι παρά το ότι η ΑΕΚ δεν δεχόταν φάσεις οι Γερμανοί αργά ή γρήγορα θα έρθει και το επόμενο γκολ. Με τον Μπάρκα σε μεγάλη μέρα οι Γερμανοί έμεναν μέχρι το 71 λεπτό στο 1-0.

Σε αυτό λοιπόν το λεπτό πάλι ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έκλεισε το ματς. Οι Γερμανοί ότι ευκαιρία και να έκαναν ο Μπάρκας ήταν σε μεγάλη μέρα και ήταν η αιτία που το σκορ έμεινε χαμηλά . Ήταν ο κορυφαίος της Ένωσης. Η Μπάγερν άρχισε να ανεβάζει ρυθμό μετά το 60 λεπτό εκεί που η ΑΕΚ δεν γινόταν με τίποτα να ακολουθήσει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που έγινε ανάμεσα σε Τσόσιτς και Χουλτ αλλά η εικόνα που άφησε το επεισόδιο αυτό μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα ήταν πολύ άσχημη. Κατά τα άλλα η ΑΕΚ συνεχίζει χωρίς  κανένα βαθμό στους ομίλους και με επόμενο αντίπαλο τον Αγιαξ.

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα