ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ PLAYOFFS | DRAZEN

Oι Βαυαροί είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες των δυο τελευταίων σεζόν. Φέτος άλλαξαν προσανατολισμό, οικοδομώντας όμως και πάλι το roster στα θέλω και τα πρέπει του coach Trinchieri.

Ο Trinchieri παρουσίασε πέρυσι μια άκρως ενδιαφέρουσα δουλειά, αρκετά διαφορετική από την και πάλι επιτυχημένη πρώτη του σεζόν στο Μόναχο.

Η Μπάγερν είναι ήταν πιο σκληρή και με υπομονή στην επίθεση ενώ και πάλι βασίστηκε στην προσωπική φάση των παιχτών. Το περσυνό low pace ίσως αλλάξει φέτος με την έλευση του εκρηκτικού Cassius Winston.

Η Μπάγερν πέρυσι εκμεταλλεύτηκε την ειδική συνθήκη που διαμορφώθηκε με την αποβολή των τριών ρωσικών ομάδων και βρέθηκε την τελευταία θέση που οδηγούσε στα playoffs.

Όπως και με την Αρμάνι το 2021 πούλησε ακριβά το τομάρι της και πλέον ο coach αρχίζει και φτιάχνει στο Μόναχο μια μια Grit & Grind ταυτότητα.

Διαχρονικά παρουσιάζει καλές δουλείες στο μισό γήπεδο δίνοντας έμφαση στο spacing και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Παρέα με τον sport director της ομάδας , Daniele Baiesi επενδύουν σε παίχτες που είναι συμβατοί αγωνιστικά κoντά στον coach Trinchieri.

Πάνω από όλα θέλουν να χτίσουν στην ομάδα νοοτροπία νικητή και για να υπάρξει μια συνέπεια σχετικά με την θέση της ομάδας στην Euroleague.

Οι τρεις προσθήκες της Μπάγερν φέτος είναι παίχτες που έχουν το potential να αφήσουν το στίγμα τους.

Ο Freddie Gillespie , στα 25 του πλέον και με ύψος 2.06μ ,επιθετικά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Θα μαζέψει όμως όλα τα ριμπάουντ , θα μοιράσει τάπες και θα ανοίξει χώρους στην επίθεση των Βαυαρών.

Ο Isaac Bonga , είναι ένας small forward με μεγάλο άνοιγμα χεριών , μεγάλο διασκελισμό και πάνω από όλα παίχτης του προπονητή.

Διαθέτει καλό ball handling και έφεση στα κλεψίματα και ταιριάζει απόλυτα στη νέα εποχή του switch everything στην άμυνα.

Όπως αναφέραμε , αποκτήθηκε φέτος ο Cssius Winston. Ο πρώην παίχτης του Michigan State με παρουσία στο Final Four του NCAA και την breakout season του 2020 θα φέρει πολλά στοιχεία στην ομάδα.

Εξαιρετικό court vision , καλό σουτ κυρίως μετά από ντρίμπλα και λίρα εκατό στις βολές.

Πασάρει ιδανικά μετά από screen και πλέον αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον στο πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο αγωνιστικό επίπεδο της Euroleaue.

Η Μπάγερν φέτος θέλει φρέσκα πόδια στο παρκέ , θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίχτες ώστε να βγάλει μια απαιτητική σεζόν. Δεν θέλει να ξεμείνει από δυνάμεις όπως πέρυσι όπου έχασε τον τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα από τη Άλμπα.

DRAZEN

 

 

Διαβάστε Περισσότερα