ΜΠΕΝΦΙΚΑ- ΑΕΚ 1-0 ΟΥΤΕ ΤΏΡΑ ….. SERPICO

Άντεξε στην πίεση της Μπενφίκα για 87 λεπτά η Ένωση. Νικήθηκε από εκπληκτική εκτέλεση φαουλ του Γκριμαλδο. Από την αρχή του αγώνα κυριάρχησε η Μπενφίκα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν έβαζε ιδιαίτερα δύσκολα στην ΑΕΚ. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή αλλά σε ένα πρώτο ημίχρονο ουσιαστικά έχασε απλά 1-2 καλές ευκαιρίες. Καλά κλεισμένη η Ένωση κράταγε σωστά τίς γραμμές της και άφησε απλά τούς Πορτογάλους να κυκλοφορούν την μπάλα αλλά περισσότερο να φλυαρουν. Ο Μπάρκας σταθερός όποτε χρειάστηκε ήταν αλάνθαστος.

Στο Β ημίχρονο μπήκε πιό αποφασισμένη η Μπενφίκα αλλά την πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Ένωση με κεφαλιά του ΜΟΡΑΝ με την μπάλα λίγο άουτ. Συνέχισε την πίεση η Μπενφίκα αλλά ότι ευκαιρία έφτιαξε σταμάτησε στον Μπάρκα και στα δοκάρια της Ένωσης . Φάουλ και αποβολή για τον Γαλανοπουλο στο 87 λεπτό και η μπάλα από όμορφη εκτέλεση στα δίκτυα. 1-0 για την Μπενφίκα. Ασύλληπτο σουτ 2 λεπτά αργότερα του Σεφεροφιτς και το οριζόντιο δοκάρι σώζει την ΑΕΚ από το δεύτερο ΓΚΟΛ. Στα λίγα λεπτά που μένουν δεν καταφέρνει η Ένωση να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Έτσι αποχαιρετά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχοντας μηδέν βαθμούς στον όμιλο. Οι Πορτογάλοι παίρνουν την 3 θέση και συνεχίζουν στο Κύπελλο Ουέφα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mFL-EjMBHag

Διαβάστε Περισσότερα