Μπενφικα-ΠΑΟΚ 1-1 – Ανάλυση SERPICO

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε την μισή δουλειά στην Πορτογαλία.  Στην Τούμπα πρέπει να τελειώσει την άλλη μισή. Το σκορ δίνει ένα προβάδισμα στους Αετούς της Σαλόνικας . Σημαντικό το εκτός έδρας ΓΚΟΛ, το ζητούσε ο Λουτσεσκου, μετουσιώθηκε με τον Ουάρντα . Με το 1-1  ο ΠΑΟΚ είναι μία ανάσα από τούς ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.  Ο Πασχαλάκης, η τύχη και τα κακά τελειώματα της Μπενφίκα έφεραν αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα.

Ανώτεροι οι Πορτογάλοι έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και τούς τιμώρησε ο νόμος του ποδοσφαίρου. Όταν δεν κάνεις ΓΚΟΛ τέτοιες ευκαιρίες τότε δέχεσαι ΓΚΟΛ. Αστείο το πέναλτι του ρέφερι. Λάθος απόφαση που έφερε πίσω στο σκορ τον δικέφαλο. Άντεξε όμως στην πίεση των Πορτογάλων και ισοφάρισε με το ωραίο πλασέ του Αφάνα-Ουάρντα.

Οι Πορτογάλοι με την πλάτη στον τοίχο θα τα παίξουν όλα για όλα στην Τούμπα. Το ΜΑΤΣ θέλει μεγάλη προσοχή. τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, όμως ένα είναι το σίγουρο ,

 

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ σε ΕΛΛΑΔΑ & ΕΥΡΩΠΗ και αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ περισσότερο στον ποδόσφαιρο.

https://streamable.com/at35l

 

Αρθρογράφος SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα