Μπήκε και χάλασε τα αποδυτήρια | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Πριν ακριβώς δύο βδομάδες ο Παναθηναϊκός σταματάει το αήττητο σερί του νταμπλούχου Ολυμπιακού και ο Γιάννης Αλαφούζος κατεβαίνει στα αποδυτήρια και μοιράζει συγχαρητήρια σε προπονητικό team και παίχτες αλλά όχι και χρηματικό πριμ….

Από τότε μέχρι σήμερα η ομάδα δεν είχε την τύχη και την ικανότητα να πάρει έστω μια νίκη σε τρεις αγώνες…

Πρώτον και ας μην είσαι προληπτικός γίνεσαι καθώς ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού εμφανίστηκε από το πουθενά μετά από καιρό και είτε το θέλουμε είτε όχι η εύνοια που είχε η ομάδα εξαφανίστηκε.Τυχαίο;Δεν νομίζω…

Από την άλλη έχει γίνει αντιληπτό ότι κάποιοι παίχτες της ομάδας, να το πω λαϊκά ξενέρωσαν με την μη τοποθέτηση του προέδρου του Παναθηναϊκού και κυρίως με το αμήχανο χαμόγελο του στο άκουσμα της πρόκλησης πριμ πριμ πριμ..

Πως είναι δυνατόν όταν ο Παναθηναϊκός πηγαίνει καλά να βρίσκει την κατάλληλη ώρα για να τον τον φέρει πάλι 2 βήματα πίσω.

Θα πει κάποιος, δεν έγινε και κάτι,απλά νίκησαν τον Ολυμπιακό και ζήτησαν πριμ;Το δέχομαι αυτό, αλλά δεν δέχομαι μια διοίκηση να αφήνει στον αέρα κάτι χωρίς άμεση απάντηση με κλειστές τις πόρτες στα αποδυτήρια.

Στον Παναθηναϊκό της κρίσης, η εσωστρέφεια καλά κρατεί και έχει γερές βάσεις ενώ παράλληλα καμία μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι ικανή για εκείνη την θεραπεία που θα βγάλει τον ασθενή από την εντατική…

Τελειώνοντας το ότι κάποιοι παίχτες όπως ο Μακέντα, ο Βιγιαφάνιες και ο Χατζηγιοβάννης έχουν απογοητευτεί από την συμπεριφορά του προπονητή φωνάζει από μακριά..

Δεν ξέρω ποιος έχει δίκαιο ή άδικο, αλλά αυτό που μετράει τώρα που μπαίνει η ομάδα στην τελική ευθεία είναι η προσπάθεια της απόλυτης συσπείρωσης για την επίτευξη του ένα και μοναδικού στόχου, της εξόδου της ομάδας στην Ευρώπη.Εάν δεν συμβεί και πάλι αυτό τότε θα κρίνουμε αλλιώς…

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα