ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ 1-1 SERPICO

Ο Ατρόμητος απέδειξε γιατί φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Με 3-4 σημαντικές ελλείψεις οι Περιστεριώτες έπαιξαν σαν ίσος πρός ισο τον ΠΑΟΚ και τον προσγείωσαν απότομα,στην σκληρή πραγματικότητα. Όχι δεν είσαι ανώτερος από μας και θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Ούτε μία στιγμή δεν φοβήθηκαν το ματς και ούτε το παράτησαν, έχοντας μείνει πίσω στο σκορ.

Το παιχνίδι γενικά είχε ρυθμό, καλές έστω και λίγες στιγμές τις πιό πολλές για τον Ατρόμητο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το δοκάρι του Ουγκραι από μεγάλη απόσταση ύστερα από καλοζυγισμένο σουτ, εάν έγραφε θα ήταν όλα τα λεφτά. Στο 40 λεπτό ο ΠΑΟΚ ανοίγει το Σκορ με σουτ του Κρέσπο και με αυτό το σκόρ πάμε στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι Περιστεριώτες μπαίνουν πιο αποφασισμένοι στο χορτάρι και κάνουν καλύτερο και πιο πιεστικό το παιχνίδι τους.

Οι του ΠΑΟΚ μάλλον ευχαριστημένοι από το γκολ απλώς αλλάζουν το τόπι ψάχνοντας κάποια φάση μήπως και κάνουν δύο τα τέρματα τους. Αλλά ουσιαστικά δεν απειλούν ιδιαίτερα. Στο 73 λεπτό όμως ο Ούγκραι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφαρίζει το ΜΑΤΣ. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αντιδράσει αλλά η άμυνά του Ατρόμητου είναι γενικά σε καλή μέρα. Στα τελευταία 7-8 λεπτά το παιχνίδι άνοιξε με τίς δύο ομάδες να κυνηγάνε το δεύτερο ΓΚΟΛ.

Δύο καλές στιγμές για τον ΠΑΟΚ και μία για τον Ατρόμητο δεν έγιναν γκολ και το ΜΑΤΣ έμεινε στην ισοπαλία. Ο Ατρόμητος δεν έμεινε ευχαριστημένος γιατί ήθελαν και πίστευαν οι παίκτες στην νίκη,Και ο ΠΑΟΚ να βγάζει παράπονα Όχι τόσο για την απόδοση του αλλά για την διαιτησία
Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

 

 

 

Χαίρεται……………

Διαβάστε Περισσότερα