Μπουφόν εκτίθεσαι… Σωτήρης Βάζελος

Ο τελικός κυπέλου Ιταλίας ανάμεσα σε Ναπολι και Γιουβέντους που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ θα μας μείνει στην μνήμη μας για τα νέα ήθη και έθιμα που θα έχουμε από δω και στο εξής στην μετά covid-19 εποχή.
Η έλλειψη ταχύτητας,έκρηξης και φυσικής κατάστασης φώναζε από μακριά και για τις 2 ομάδες.Τέμπο αργό,στο πρώτο μέρος η μεγάλη κυρία είχε κλείσει τους Ναπολιτανους στο μισό γήπεδο αλλά απείλησε ελάχιστα.Η ομάδα του Γκατουζο είχε δοκάρι από εκτέλεση φάουλ και στο δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης ήταν ανώτερη στις λεπτομέρειες αλλά τα κουλούρια έμειναν μέχρι τέλους και πήγαμε στην ρωσική ρουλέτα αφού παράταση δεν έγινε με τα νέα δεδομένα.
Ένας παίχτης ήταν ίδιος όπως τον αφήσαμε πριν 3 μήνες.Ο γερό Μπουφον. Μα είναι δυνατόν να κάθετε κάτω από τα δίχτυα ακόμα;Τι θέλει να φτάσει να παίξει και στο Mundial του 2022;Ανταλακλαστικα μηδέν,αντίληψη μηδενική,τα πέναλτι τα έφαγε σχεδόν όλα όρθιος.Κρίμα να γκρεμίζει την εικόνα του έτσι.
Αν η νεανική εθνική Ιταλίας του Μαντσίνι ξεκινά με Μπουφον τότε αντίο ζωή.Ας του μιλήσει κάποιος.Ο Σάρι κομματάκι δύσκολο καθώς τον βλέπω να χαιρετά άμα χαθεί και το πρωτάθλημα γιατί το Champions Legue με τέτοια κατάσταση κομματάκι χλωμό τον κόβω να τον κατακτά έστω και σε μονούς αγώνες. Ρόναλντο όσο και να προσπαθείς,θέλεις ένα καλό δεκάρι από πίσω σου και έναν καλό επιθετικό δίπλα σου για να κάνεις τις κούπες με τα αυτιά 6 για πάρτι σου…

Σωτήρης Βάζελος

Διαβάστε Περισσότερα