Μπουγατσόγαβρος Κώστας Ιλίσια

Πριν μερικές ημέρες επέστρεψα από ένα μακρινό ταξίδι, κράτησε περίπου ενάμιση μήνα. Πριν φύγω ή κατάσταση μεταξύ Παοκ και Ολυμπιακού ήταν “φορτισμενη” αλλά τώρα που γύρισα τα πράγματα είναι χειρότερα. Δικαστήρια,  κυβερνητικές παρεμβάσεις, απειλές για χωρισμό της Ελλάδας και άλλα ευτράπελα.
Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω αν οι πρόεδροι των δύο ομάδων έχουν αντικρουομενα συμφέροντα,  όμως δεν τους επιτρέπω εγώ ένας “ασημαντος” που γράφω στο site του Γιώργου Γεωργίου να χαλάσουν τις σχέσεις μου με υπέροχους ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη,  ούτε και σε δημοσιογραφους(;) της κακιάς ώρας επιτρέπεται να δηλητηριάζουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Δικέφαλου Αετού της Θεσσαλονικης.
Είναι τιμή μου που ήμουν ακροατής του αθλητικού σταθμου Sprint FM,  ενός σταθμού πρωτοποριακόυ που είχε φτιάξει ο ανυπέρβλητος Παοκτσης Χρήστος Σιεμπης. Σαν χθες θυμάμαι τον Χρησταρα να παίρνει συνέντευξη από τον Αττιλιο,  τον σαλπιγκτη του Ολυμπιακου. Τι ωραία εικόνα!! Ένας ερυθρόλευκος κι ένας ασπρόμαυρος να τα λένε σαν δυο καλά φιλαράκια.
Το Σάββατο ,παραμονή του μεγάλου αγώνα έρχεται από Θεσσαλονίκη το βαφτιστήρι μου,  φόλα Παοκτσάκι.  Βρε γιαβρί μου του λέω ( γελάει λέγοντας μου: όπα νονέ μιλάς σαν Σαλονικιος) παίζει η ομάδα σου κι εσύ κατεβαίνεις εδώ; Βούρκωσα όταν μου ειπε: το να δω τον νόνο μου είναι πιο σημαντικο από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου.
Έτσι λοιπόν θα τον φιλοξενήσω και θα τον πάω να φάμε γάβρο ( για τον οποίο τρελαινεται) και μετά για μπουγατσα( για την οποία τρελαίνομαι εγώ) αφήνοντας τους υπεύθυνους των ομάδων μας να “σκοτωνονται” και ντεμεκ για το καλό του ποδοσφαίρου. Τους αφιερώνουμε δυο τραγουδάκια ένα τραγουδισμενο απ τον Πασχάλη Τερζή και το άλλο απ τον Δημήτρη Παπαμιχαηλ.

Κώστας Ιλίσια.

 Πασχάλης Τερζης- Δικαίωμα μου 2:34

Δημήτρης Παπαμιχαηλ- Μάτια βουρκωμένα 3:03.

https://www.youtube.com/watch?v=dL9fMg4S4Bg

Διαβάστε Περισσότερα