Να αντέξει στο ξύλο | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Η μεγάλη μέρα για τον προημιτελικό ανάμεσα σε Ολλανδία και Αργεντινή έφτασε και με τους Οράνιε να είναι έτοιμοι να επαναλάβουν την εμφάνιση και το αποτέλεσμα εκείνου του προημιτελικού του 1998….

Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι σιγά σιγά.Σαφώς δεν τρελαθήκαμε σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο με τις εμφανίσεις της Ολλανδίας αλλά η κυνικότητα της είναι εξαιρετική.

Στο τελευταίο ματς με την Αμερική και ενώ η ροή του αγώνα ήταν εναντίον με 2 φάσεις βρήκε 2 φορές τον στόχο στο πρώτο ημίχρονο και η τελετή ουσιαστικά έλαβε τέλος..μιλάμε για πλήρη κυνικότητα!

Σήμερα επιβάλλεται να μιλήσουν τα βαριά χαρτιά της ομάδας.Οι παραστάσεις και η προσωπικότητα  του Φάν Ντάικ θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς και οι κλωτσιές που θα ρίξει στον Μέσι για να του κόψει την φόρα από την αρχή.Γιατί αμυντικό τέτοιας ποιότητας η Αργεντινή δεν έχει!

Γιατί έχει Γάκπο;Έχει τέτοιο επιθετικό σε φόρμα;Όχι,αρκεί ο Ολλανδός να μην φοβηθεί το παιχνίδι και να πάρει την μπάλα πάνω του,να μην φοβηθεί να σε καμία περίπτωση να δημιουργήσει φάσεις από μόνους του και τέλος ο Ντεμπάι σήμερα να περιορίσει την φλυαρία με την μπάλα στα πόδια!

Σπάσε την με την μια,κάνε μπούκες σε μικρούς χώρους και μάζεψε κάρτες γιατί το ξύλο θα πέσει βροχή!

Κλειδί ο Ντάμφρις!Αυτός είναι βαρόμετρο,εάν τραβήξει τότε όλοι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της!Το βράδυ ίσως ο Φαβ Χαάλ κάνει το κουοτσάρισμα της ζωής του,ίσως γιατί μπορεί να είναι και το τελευταίο του….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα