Να την πιείς στο ποτήρι……. Al Jazeera

To ποδόσφαιρό ο καθένας μας το βλέπει απο την δική του σκοπιά και ματιά. Ομάδες μεγαθήρια έχουν τους πιστούς τους οπαδούς για δεκαετίες. Προσωπικά δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία εδώ και πολλά χρόνια. Η δορυφορική μου άνοιξε διάπλατα τα μάτια και δεν μπορώ να είμαι οπαδός πιστός σε μία ομάδα…. προτιμώ να είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου

Δεν συγκινούμε απο την φανέλα, μπορεί να τρέφω μία μεγάλη συμπάθια στην μεγάλη Μίλαν αλλά αυτό ανήκει σε μία άλλη εποχή και την κρατάω ως μία καλή ανάμνηση. Παρακολουθώντας απο πέρσυ την Μπάγερν και ειδικά μετά την αλλαγή στο τιμόνι της ομάδος απο τον Χάνσι Φλικ, ειδικά στην Ευρώπη έβλεπα μπάλα ….. έβλεπα όμορφες ενέργειες απο τις πλευρές, καλή συνεργασία του κέντρου με την επίθεση και με 2-3 μπαλιές την μπάλα στο πλεκτό.

Μετά την κατάκτηση και του τσάμπιονς λίγκ απο τους Βαυαρούς, χθές διέλυσαν στην κυριολεξία την Σάλκε αλλά δεν θα μέινω στο 8-0 …. αυτό είναι για τους οπαδούς. Καταρχήν αυτές τις γαζέλες που έχει η Μπάγερν, Γκνάμπρι και Σανέ, σε καθηλώνουν σε κάθε τους επέλαση…. ειδικά στο πρώτο γκολ μετά την καταπληκτική πάσα του Κίμιχ στην πλάτη της άμυνας της Σάλκε ο Γκνάμπρι δείχνει την τελειότητα σε όλο της το μεγαλείο….. καταπληκτικό κατέβασμα, στροφή στον άξονα του και εκτέλεση στον μπακλαβωτό!

Κάθε γκόλ και μία μαγική συνεργασία, όλοι δουλεύουν λές και βλέπεις την λίμνη των κύκνων….. πόσο μάλλον την φιλαρμονική της Βιέννης ….. κιεκεί που λές πως τι βλέπουν τα ματάκια μου ρε μάγκα ….. έρχεται η τρομερή φάση του 6ου γκολ…… Μέγας Λεβαντόφσκι, ενώ θα κοπεί στο ύψος της μικρής περιοχής, η φαντασία του θα τον οδηγήσει σε μία εκπληκτική βραζιλιάνικη μπαλιά ακριβείας στον Μίλλερ ο οποίος θα γράψει το 6-0 ….

Αυτό το ποδόσφαιρο είναι πέραν κάθε οπαδισμού, συνόρων, κολλήματος, φανατίλας, το καλύτερο φάρμακο για αποσυμπίεση, ειδικά για ποδοσφαιρόφιλους που βλέπουν ομάδες σαπάκια να κακοποιούν την στρογγυλή θεά. –

https://www.youtube.com/watch?v=ewJ58Fz-vnI

Διαβάστε Περισσότερα