ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ….. ΡΟΣΤΟΦ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Ι ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΥΛΑ

Ακούμε τον τελευταίο καιρό για την κατασκευή του Γηπέδου της Τούμπας και το ερώτημα είναι ένα και μοναδικό.

( ΡΟΣΤΟΦ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? !!!

Η Ομάδα που θα κάνει προπονήσεις και που θα παίζει τα εγχώρια αλλά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια;;;

Το μόνο που φαίνεται μέχρι στιγμής  μετά το ΦΙΑΣΚΟ του Καυτατζογλείου είναι κάποιες  προτάσεις  για ΟΑΚΑ  ή και το AEL ARENA. Το πρόβλημα  είναι  ολοφάνερο και αν δεν το βλέπουν εκεί στην διοίκηση η οποία ακόμα δεν έχουμε καταλάβει στον Οργανισμό ΠΑΟΚ ποιοι είναι από πίσω, διότι το μεγάλο Αφεντικό εν ονόματι ΙΒΑΝ ακόμα αγνοείται κάπου εκεί στο παγωμένο Ροστόφ… ( ΡΟΣΤΟΦ  ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???)

Και πάμε στο ζουμί της όλης υπόθεσης που λέγεται γήπεδο ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ.

Είναι δυνατόν Κύριοι να ακούμε για μετακίνηση ομάδας εκτός  Πολεοδομικού Συγκροτήματος Ν. Θεσσαλονίκης ; Και τι  θα γίνει με τα εισιτήρια με τα διαρκείας, εκτός αν νομίζετε ότι ο κόσμος θα αρχίσει να μετακινείται σε Αθήνα ή Λάρισα με όποια επικινδυνότητα θα έχει όλο αυτό το εγχείρημα λόγω επεισοδίων που μπορούν να προκληθούν ,αλλά   το πιο σημαντικό , σε μια εποχή Κορωνοιού και φτώχειας όπου όλα αυξάνονται  πώς  θα αφήσεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ εκτός Ν.Θεσσαλονικης;

Η  ομάδα θα καταπονείται από τα συνεχόμενα ταξίδια και ήταν που ήταν στραβό το κλίμαθα το φάει και ο γάϊδαρος. Και φυσικά αναφέρομαι στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αγωνιστικά και αναφέρομαι κυρίως σε έναν καθαρόαιμο επιθετικό στυλ Ελ Αραμπί που ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή δεν διαθέτει. Ακόμα και αν επιστρέψει ο Ολιβέιρα  κάνενας  δεν μας εγγυάται ότι θα είναι έτοιμος μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό. Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω   τον λεγόμενο SUPERMAN της ομάδας που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται…(το μαλλί και τα τατουάζ  να ναι καλά πάνω από όλα).

Έτσι  Μάγκες  δεν πάμε πουθενά και όχι πρωτάθλημα που μερικοί ονειρεύονται, αλλά πολύ φοβάμαι θα βρεθούμε πάλι πίσω με διαφορά μεγαλύτερη από πέρυσι και εκτός στόχων. Η ομάδα παρουσιάζει φοβερή ΑΣΤΑΘΕΙΑ , χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ μεταγραφές τον Γενάρη είναι ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ και οι πιο πολλοί αν εξαιρέσεις έναν Αντρίγια Ζιβκοβιτς ο οποίος είναι το μόνο φως που χαίρεσαι να τον βλέπεις με τις ενέργειες του και την ταχύτητα του  όλοι οι υπόλοιποι  ακόμα και ο Μπίσεσβαρ που παίζει λάθος θέση από αριστερά και όχι από τον άξονα (έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω) όλοι οι υπόλοιποι είναι πυροτεχνήματα.

Αυτά τα λίγα προς το παρόν και έπεται συνέχεια. Θα συνεχίσω να φωνάζω

(ΡΟΣΤΟΦ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???)  μέχρι να εισακουστώ…

ΠΑΡΑΝΥΜΦΟΥΛΑ

Διαβάστε Περισσότερα