Αρχική ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…| DRAZEN

ΝΙΚΗ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…| DRAZEN

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΙΡΤΟΥΣ  88-85

Ο Παναθηναϊκός στην διαβολο-εβδομάδα καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στην φετινή διοργάνωση και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Οι διπλοί αγώνες στην έδρα του είναι η λύση για να γυρίσει ο διακόπτης και να αρχίσει να ρολάρει η ομάδα.

Το πρώτο βήμα το έπραξε χτες και πήρε μια πολύτιμη νίκη. Χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε επιτέλους το αποτέλεσμα στην έδρα του , σε ένα κλειστό ματς.

Ο coach Scariolo έπαιξε μια ζώνη 3-2 για να παγώσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Η μπάλα δεν έμπαινε στη ρακέτα και οι πράσινοι πραγματοποιούσαν σκοτωμένες επιθέσεις.

Ο Gudaitis έδωσε μια προσωρινή λύση και προσπάθησε να δώσει μια κίνηση στην επίθεση του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη ότι πήρε στην επίθεση από τον Λιθουανό , το έχανε στην άμυνα αλλά στον τελικό απολογισμό του αγώνα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στο παρκέ.

Ο Παπαγιάννης έχασε αρκετές μάχες αλλά και τα ριμπάουντ και γενικά έδειξε να ψάχνει να βρει τα καλά πατήματα του.

Οι πράσινοι με ένα καλό επιθετικά 3ο δεκάλεπτο έφεραν το ματς τούμπα. Το κατάφεραν μάλιστα έχοντας στο παρκέ 3 forwards τους Willimans , Bacon & Ponitka .Επίσης είδαμε αρκετά το δίδυμο στο backcourt , Wolters & Lee , να αποδίδει καλά.
Στην άμυνα οι παγίδες στους περιφερειακούς της Βίρτους έδωσαν πόντους στο ανοιχτό γήπεδο και ψυχολογία.
Εάν μπορούσε να μαζέψει στην 4η περίοδο και τα αμυντικά ριμπάουντ ίσως είχε καθαρίσει το ματς από την κανονική διάρκεια του αγώνα.
Εν κατακλείδι ο επιθετικός οίστρος του Williams και οι αποφάσεις στην επίθεση του Wolters αρχικά και του Lee στο τέλος του ματς , έδωσαν μια νίκη στην παράταση για τους πράσινους που τους δίνει το απαραίτητο οξυγόνο για τη συνέχεια.
Τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες με την Βιλερμπάν , μια ομάδα που παραμένει αρκετά ύπουλη και έχει αποδείξει ότι και φέτος μπορεί να κάνει τη ζημιά.

DRAZEN

 

Σχολιασμός

Κοινοποιήστε το: