Νίκη Ευρώπης,γοήτρου και ψυχολογίας τελικού | ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διπλό λοιπόν ο Παναθηναϊκός μέσα στο Φάληρο.Ένα διπλό Ευρώπης,γοήτρου και ψυχολογίας ενόψει τελικού….

Σε 4 αγώνες την εφετινή σεζόν απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο δέχθηκε μόλις ένα γκολ και αυτό μετά από καραμπόλα.Σήμερα δεν φοβήθηκε το παιχνίδι και χτύπησε ειδικά στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου στο αδύναμο σημείο του Ολυμπιακού.Την αργή του άμυνα ή καλύτερα στο αργό του κεντρικό  δίδυμο Παπασταθόπουλος – Παπαδόπουλος….

Ο Παλάσιος έμοιαζε πυραυλοκίνητος μπροστά τους….

Γκολάρα ο Αργεντίνος και 0-1.Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα στα πρώτα 45′ και τα κατάφερε…Το δεύτερο γκολ του Σένχεφελντ μετά από κόρνερ στις αρχές της επανάληψης έβγαλε όλη την ένταση της ομάδας στους πανηγυρισμούς….

Ο Σισέ μπορεί να πήρε την θέση του Παπαδόπουλου στο δεύτερο μέρος αλλά πάλι από το κέντρο της άμυνας ήρθε η κεφαλιά στα κόκκινα δίχτυα…

Το τριφύλλι γύριζε εξαιρετικά την μπάλα,είχε την εύκολη πάσα,οι γηπεδούχοι δεν έπαιζαν με σύστημα αλλά με γιόμες και γιούργια,η κερκίδα μουρμούρισε έτσι δεν ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό και παρότι ο Τικίνιο έβαλε γκολ με το στομάχι δεν έφτασε στο να αλλάξει το παιχνίδι νικητή….

Ένα μεγάλο μπράβο στον Βιγιαφάνιες που έκανε παιχνιδάρα,μαέστρος με τα όλα του και τώρα με νίκη απέναντι στον ΠΑΣ την κυριακή κλειδώνει την Ευρώπη.Ο Ιβάν έδωσε και δίνει ευκαιρίες σε όλους και όποιος την αρπάξει.Τα ακούς Τάσοοοο….

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα