Νίκη ουσίας ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Πήγε στο Βόλο για να συνεχίσει το σερί του με τις νίκες το τριφύλλι και τελικά τα κατάφερε δια πυρός και σιδήρου.

Το τελικό 0-2 με τα γκολ του Καμπετσή από το πρώτο ημίχρονο και του Φώτη Ιωαννίδη στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης ήρθαν να βάλουν την σφραγίδα για αυτά που βλέπουμε στο χορτάρι από την ομάδα τις τελευταίες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα τρίποντα,με πλάνο,σωστή τακτική αλλά για να είμαστε ειλικρινείς όχι με καλό ποδόσφαιρο…

 

Ο ελληνικός κορμός αποκτά σάρκα και οστά στην ομάδα του Μπόλονι και αυτό αρέσει στους φίλους της ομάδας που βλέπει την πράσινη ακαδημία να ανθίζει σε δύσκολους καιρούς…

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι,μπορεί ο Βόλος να ήταν ανώτερος στα πρώτα λεπτά αλλά είχε απάντηση με το γκολ του Καμπετσή που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Στο δεύτερο μέρος η αποβολή μέσω VAR του Χουάνκαρ στο 55′ από τον διαιτητή της αναμέτρησης άφησε τους πράσινους με δέκα αλλά η απάντηση δόθηκε εντός αγωνιστικού χώρου καθώς η αντεπίθεση είχε αιχμή του δόρατος τον Ιωαννίδη όπου έγραψε το τελικό 0-2.

Απο εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι ιστορία με τον Σωκράτη Διούδη να βλέπει ακόμα ένα ματς να μην δέχεται γκολ και ουσιαστικά το τριφύλλι να εξασφαλίζει την είσοδο στα playoff…

Κρατάει το αποτέλεσμα,διευρύνει το σερί του αλλά θέλει σιγά σιγά να παίζει και καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα….

 

Διαβάστε Περισσότερα