Νίκη βάλσαμο για Αστέρα

Από νωρίς στο καναβάτσο ο Ατρόμητος πού βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη μόλις στο 7″ λεπτό. Ο Φερνάντεθ πού έκανε σήμερα ότι ήθελε την άμυνα τών Περιστεριωτων μόλις στο 3ο” και 7″λεπτό έβαλε μπροστά τόν Αστέρα με 2-0. Σαστισμένος ο Ατρόμητος δέχεται μεγάλη πίεση καί από αστοχία παικτών τής Τρίπολης το σκορ δεν πάει ψηλά. Απόλυτο αφεντικό του ματς οι Αρκάδες που έχουν την πρωτοβουλία καί ελέγχουν τόν αγώνα.

Περίπου στο 30″ λεπτό ρίχνουν τόν Ρυθμό οι γηπεδούχοι καί παίρνει ανάσες η άμυνα του Ατρόμητου. Στο δεύτερο μέρος μπαίνει περισσότερο πεισμωμενος ο Ατρόμητος πού θέλει νά κυνηγήσει από νωρίς όποια ελπίδα έχει. Πραγματικά η πίεση αποδίδει καί στο 53″ λεπτό ο Ρισβανης μειώνει σε 2-1.Νεο ενδιαφέρον στον αγώνα με τον Ατρόμητο καλύτερο αυτή την φορά νά κάνει παιχνίδι καί νά έχει την κατοχή .

Ψάχνοντας τόν Βέλιο, καί με τόν μαχητή Μανούσο προσπαθεί καί έχει κάποιες φάσεις για γκολ αλλά μόνο φάσεις. Μετά το 70″ λεπτό ο Αστέρας παίρνει παραπάνω μέτρα καί βγαίνει μπροστά ψάχνοντας το τρίτο γκολ.

Πάντα και παντού ο Φερνάντεθ έχει καί αυτός μία δύο καλές στιγμές για τρίτο γκολ , χωρίς να το κάνει. Τό ματς θά τελειώσει με αυτό το σκορ , με νικητή τον Αστέρα πού παίρνει τούς τρεις υπερπολιτιμους βαθμούς.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 2-1 (Highlights)

https://www.youtube.com/watch?v=tmfH-tfxV7s

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα