Νίκος Αλέφαντος αναλύει το Σίτι – Λίβερπουλ

Πρώτη ανάλυση του Νίκου Αλέφαντου για το 2019 αυτή για το ντέρμπυ της Premier League Σίτι – Λίβερπουλ απο την στήλη του στο pagenews , απολαύστε τον .

Σίτι- Λίβερπουλ είδα, για πρώτη φορά φέτος μου άρεσε τόσο πολύ η Μάντσεστερ Σίτι! Την κατάπιε τη Λίβερπουλ και έπαιξε ως… Λίβερπουλ ο Γκουαρντιόλα! Όχι πια τίκι- τάκα, πέθανε η κατοχή η φλύαρη, που σε έκανε να βαριέσαι και να θέλεις να αλλάξεις το κανάλι. Εγώ σας το έλεγα κόντρα στο ρεύμα ότι θα πεθάνει αυτή η μόδα όταν ήταν στα ντουζένια του το τίκι- τάκα. Σας έλεγα ότι άλλο ποδόσφαιρο θα έρθει στο μέλλον. Αυτό το ποδόσφαιρο μου αρέσει, το γρήγορο, με τη γρήγορη μετάβαση της μπάλας από τη μία πλευρά στην άλλη.

Υπολόγισε τη Λίβερπουλ ως γερό αντίπαλο η Σίτι επειδή ήταν πρώτη στη βαθμολογία με μεγάλη διαφορά, και μπήκαν από την αρχή δυνατά και γρήγορα. Έπαιξε και τις αντεπιθέσεις, έπαιξε με γρήγορο ρυθμό.

Έχασε βέβαια μια μεγάλη ευκαιρία στο α’ ημίχρονο η Λίβερπουλ με τον Μανέ, χτύπησε η μπάλα στο δοκάρι και μετά πάλι για μέσα ήταν, ήμουν σίγουρος ότι πέρασε τη γραμμή. Τα 2/3 της μπάλας τα είδα μέσα από τη γραμμή. Ένα μικρό κομματάκι της μπάλας τελικά ήταν πάνω στη γραμμή.

Έπαιξε πολύ καλά το 4-3-3 η Σίτι, ο Αγκουέρο ανεβασμένος, ταχύτητα, σπριντ, γκολ. Εμένα όμως η αδυναμία μου είναι ο Κομπανί. Αυτός έφτιαξε τη Σίτι πίσω, είχε λείψει με τους τραυματισμούς. Πολύ καλά σωματικά προσόντα, εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι, πολύ γρήγορος, και ξέρει μπάλα. Φοβερός είναι πίσω. Η Λίβερπουλ με απογοήτευσε σε αυτό το ματς, περίμενα περισσότερα».

 

ΠΗΓΗ  PAGENEWS.GR

Διαβάστε Περισσότερα