Νοικοκύρης η Καβούριας;

Χαίρεται χαίρεται μάγκες μου.. Έπιασε για τα καλά η ζέστη δυστυχώς δεν έχουμε έντονη αθλητική δραστηριότητα και έτσι περιορίζομαι σε άρθρα με γενικόλογα και ποδοσφαιρικό στοχασμό.. Λοιπόν, τελικά ο τίγρης είναι Καβούριας η Νοικοκύρης… Οι γνώμες πολλές… Ανέβασε την Αεκ από την Γ εθνική στην Α μέσα σε 2 χρόνια που πολλοί θέλουν να ξεχάσουν.. Αμέσως κατέκτησε το κύπελλο, πήρε πρωτάθλημα σχεδόν μετά από 30 χρόνια και φτιάχνει ένα γήπεδο στολίδι που κάθε φίλαθλος θα ήθελε για την ομάδα του..

Θα μου πείτε αυτός το φτιάχνει; Αυτός βάζει το μαρούλι; Ε ένα μέρος βάζει και αυτός με μελλοντικό κέρδος φυσικά στο μέλλον αλλά αυτός πίεσε, έδωσε ώθηση και όραμα για να γίνει η μακέτα πραγματικό έργο.. Καθημερινά βλέπουμε την εξέλιξη του και όλοι τρίβουμε τα μάτια μας!.. Τώρα να πάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.. Δεν έφερε ποτέ παίκτη όνομα.. Που να κοστίζει πολύ αλλά δεν μπορεί να του πει και κάνεις τίποτα οτι δεν έφερε παίκτες που ήξεραν το τόπι.. Βλέπε Αραουχο, Βρανιες και Τσιγκρινσκι…

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ το ξέρει το τόπι όσο λίγοι πρόεδροι στην Ελλάδα.. Κόβει το μάτι του.. Τα λεφτά τα έχει για περιορισμένες και ειδικές καταστάσεις.. Αφήστε που το έδειξε και με όλους τους Έλληνες παίκτες.. Αγόρι μου τόσο αξίζεις τόσο θα πάρεις! Δεν θες; Στο καλό.. Σκληρός αλλά ταυτόχρονα ποδοσφαιρικά ειλικρινής για το τι αξίζει ο καθένας… Την έβαλε και στους ομίλους του CL.. Πολύ λένε πήρε χρήμα και από εκεί.. Παίκτες ποτέ θα φέρει..

Είναι ξεκάθαρο ότι περιμένει να μπει στο νέο γήπεδο.. Εκεί θα ρίξει χρήμα δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.. Θα βάλει και διάρκειας μακροχρόνια να πάρει χρήματα, θα πάρει χρήματα και από χορηγούς και με νέο γήπεδο θα φέρει και παίκτη όνομα.. Το πιστεύω..Χωρίς όμως καμία αμφιβολία το σωματείο το έφερε τα τελευταία 7 χρόνια σε ένα επίπεδο που να μην χρωστά σε κανέναν..

Θα μου πείτε την πήρε την ομάδα από την Γ εθνική δίχως χρέος.. Για αυτό έπεσε εκεί.. Οκ το δέχομαι.. Αλλά άμα δεν εμφανιζόταν και αυτός που θα ήταν σήμερα η ΑΕΚ;;Ρε πρόεδρε φέρε και έναν παίκτη όνομα να πάρει και ο κόσμος τα πάνω του.. Να σταματήσει να σε λέει Καβούρια… Αφού τον μυρίζεται τον καλό παίκτη πόσο μάλλον το όνομα..

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα