Νομίζεις ότι οι κριτές του Mchef είναι αυστηροί ….

Βλέποντας το Master Chef, ουκ ολίγες φορές θεώρησα προσβλητική την κριτική των κριτών σε μερικούς παίκτες και υποψήφιους μάγειρες. Το να χαρακτηρίζεις το πιάτο του άλλου ‘’σκουπίδι’’, όσο κακό και αν είναι, είναι προσβλητικό. Και μάλιστα, μία εποχή που τόσος κόσμος πεινάει και στερείται ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα για την επιβίωσή του. Μέχρι τη στιγμή που παρακολουθείς το ξένο Master Chef , βλέπεις τον Gordon Ramsay , και διαπιστώνεις πως όλοι οι άλλοι είναι γατάκια μπροστά του!

Άγριος, βλοσυρός, επιβλητικός, αντιλαμβάνεσαι αμέσως γιατί θεωρείται ένας από τους πιο οξύθυμους και ιδιόρρυθμους chef στον κόσμο. Ειδικά στην εκπομπή ‘’Kitchen Nightmare’’ διαπιστώσαμε το πλούσιο ‘’γαλλικό’’ του λεξιλόγιο.  Η κριτική που ασκεί τσακίζει κόκκαλα, δε διστάζει να πει τη γνώμη του και να προσβάλλει χωρίς έλεος!

Πριν πει κάποιος ‘’άγριους’’ και ‘’προσβλητικούς’’ τους κριτές του Ελληνικού Master Chef, ας ρίξει μία ματιά στα δικά του βίντεο και τότε θα αντιληφθεί πόσο αδίστακτος και δηλητηριώδης μπορεί να είναι κάποιος μέσα σε μία κουζίνα!

ΥΣ: Θα προτιμούσα να μη φάω παρά να εργάζομαι δίπλα του και να τρέμω από το φόβο μου!

 

ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ

Διαβάστε Περισσότερα