ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΑΙ ΜΕΣΙ ΜΕΝΟΥΝ…….ΡΩΣΙΑ ?

Δεν το θέλει ούτε ο θεός να μας αφήσει χωρίς την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ για την συνέχεια του Μουντιάλ. Κάπως έτσι κέρδισε κι’ η Γερμανία. Ναι έχετε δίκιο, έπαιξε καλυτέρα και στρίμωξε άγρια την Σουηδία. έχετε δίκιο αλλά…… δεν πήγαν στην ίδια κατάσταση οι δυο ομάδες στην Ρωσία, ήρεμοι, ενωμένοι , καλή ψυχολογία και ….. : ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ με ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ!!.  Άνω κάτω “σκοτωμένοι” οι περισσότεροι μεταξύ τους , τεράστια διαφορά όταν μιλάμε για μπάλα.

Στην ανάλυση μας όμως τώρα: με γκολ σφραγίδα του Μέσι ξεκίνησε η Αργεντινή. Έδειχνε να “έχει” το ματς χωρίς να παίζει σπουδαία μπάλα. Ο γκαφατζής όμως Μασεράνο “έδωσε” την ευκαιρεία στους ”Super Eagles” με το αχρείαστο πέναλτι να φέρουν το ματς στα ίσα.  Αφόρητο το άγχος με τα ποδιά τους να ζυγίζουν 50 κιλά το καθένα, προσπαθούσαν ανορθόδοξα χωρίς πλάνο και σχέδιο  να βρουν ένα γκολ ή έστω μια φάση για γκολ, χωρίς καθαρό μυαλό.

Οι οπαδοί όμως της «L’ Albiceleste»  είχαν άλλη άποψη, ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!! Με 12το παίχτη τον κόσμο τους ,βγήκε στην φάση πάνω ο Ροχο και ήρθε η λύτρωση.

Δεν μας νοιάζει ρε που θα φύγει η μπάλα, στην εξέδρα! στα Μαρτιξ!! πάντως γκολ ,δεν θα ΜΠΕΙ!! Πέντε λεπτά μένουν και πάμε στους 16, έτσι κι’ έγινε στα τελευταία 5 λεπτά , αντιποδόσφαιροσ το φούλ, πράγμα σπανιότατο για Αργεντινή, φάουλ , καθυστερήσεις ,κι’ ο σκοπός αγιάζει τα μέσα λένε..! Προς το παρών ηρεμία και βλέπουμε………

 

ΥΓ: ΤΣΑΜΠΑ αγχώνονται ρε παιδιά οι ΑΝ.ΕΛ. Και 5 να μείνουν, παίζουν άνετα το μπάσκετι !!!

Διαβάστε Περισσότερα