ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 SERPICO

Απόλυτα κυρίαρχος ο θρύλος έφυγε με το διπλό από το Λουξεμβούργο. Διπλό που σε συνδυασμό με την ήττα της Μίλαν από την ΜΠΕΤΙΣ τον κρατάει ζωντανό στο παιχνίδι της πρόκρισης. Επιτέλους νίκη και μάλιστα Ευρωπαϊκή, βαθμοί πολύτιμοι για την Ελλάδα και ελπίδες για την συνέχεια. Από την αρχή του αγώνα οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν το παιχνίδι τους,με τους παίκτες της ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ σε παθητικό ρόλο κάνοντας μόνο άμυνα. Σωρεία απίστευτων ευκαιριών για τούς ερυθρόλευκους ,να πάρουν κεφάλι Στο σκορ και να τελειώσουν το ΜΑΤΣ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Αστοχία αλλά και ατυχία κρατούσαν το ΜΑΤΣ στο μηδέν. Έρχεται και ο τραυματισμός του Γκερερο στο πρώτο κιόλας ημίχρονο να δέσει την γκίνια.

Ο ΜΑΡΤΙΝΣ βάζει Σέντερ ΦΟΡ αναγκαστικά τον Φορτουνη,που ήταν μαζί με τον Ποτενσε οι καλύτεροι του αγώνα αλλά και πάλι οι ερυθρόλευκοι χάνουν την μία ευκαίρια πίσω από την άλλη. Στό δεύτερο ημίχρονο έριξε λίγο τον ρυθμό ο Θρύλος έδωσε λίγο χώρο παραπάνω στον αντίπαλο δημιουργώντας και πάλι κάποιες φάσεις με τον Λάζαρο να χάνει και αυτός μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει. Ήρθε επιτέλους η φάση όπου από κόρνερ του Φορτουνη ο Τοροσίδης πήδηξε πιο ψηλά από όλους και το ΓΚΟΛ έγινε. Ο θρύλος ηρέμησε το άγχος έφυγε και το ΜΑΤΣ ήρθε στα μέτρα του. Κάποιες μικροευκαιριες της ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ δεν έβαλαν τα δύσκολα στο Ολυμπιακό.

Ποτενσε και Φορτουνης συνδυάστηκαν σωστά με τον τελευταίο να πλασαρη στην έξοδο τον τερματοφύλακα της αντιπάλου και την μπάλα με λίγο βοήθεια από τον αμυντικό να πηγαίνει αργά στα δίχτυα,Και τον Ολυμπιακό να κλειδώνει μία πολύτιμη νίκη με μεγάλη σημασία για πολλούς λόγους. Είναι μία νίκη με μεγάλη αξία για τούς λόγους που σας έγραψα στην αρχή,Αλλά και νίκη που δίνει πολλά περισσότερα από τρείς βαθμούς στον Ολυμπιακό.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_Y8gVvEqhfs

 

 

Διαβάστε Περισσότερα