Ντροπή και Αηδία Ι Ο Τζές

Δαυίδ εναντίων Super League το σημερινό παιχνίδι για τον Π.Α.Σ. Γιάννενα όπου για άλλη μια φορά έδειξε σε δύο ημίχρονα, δύο διαφορετικά πρόσωπα. Ο αγώνας βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή, δίχως να μας προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση ένα ριπλέι για το πεντακάθαρο φάουλ αλλά και το πιθανό offside στη φάση που έκρινε το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον Π.Α.Σ. να μη κλείνεται ιδιαίτερα πίσω και να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες του δικεφάλου στο χώρο του κέντρου, δημιουργώντας προϋποθέσεις αντεπίθεσης. Σε μία εξ αυτών ο Εραμούσμπε άνοιξε το σκορ δίνοντας κεφάλι στην ηπειρωτική ομάδα. Η συνέχεια βρήκε το Π.Α.Σ. να τραβιέται λαθεμένα στην άμυνα του χωρίς ωστόσο να φτάσει στην επίτευξη κάποιου γκολ ο ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ με αρνητικούς πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο τους Βιερίνια και Εσίτι δυσκόλεψε το έργο του δικεφάλου, με τον τελευταίο ωστόσο να χάνει εξαιρετική ευκαιρία χάρη στην επέμβαση του Χουτεσιώτη. Λάθος του Γκαρσία κατ’ εμέ, η χρησιμοποίηση του Βιερίνια ως εξτρέμ καθώς δεν διαθέτει την έκρηξη για να μπορέσει να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με το γνωστό τρόπο. Έναν μεταμορφωμένο Π.Α.Σ. που δε κρατούσε μπάλα δεν δημιουργούσε και κλεινόταν στη περιοχή του. Ο Εραμούσμπε μετά από μια αστεία κίτρινη που δέχτηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου υποχρέωσε το Σιδηρόπουλο να τον αποβάλει μετά από ένα αχρείαστο φάουλ στη μεσαία γραμμή. Η διάταξη της Γιαννιώτικης ομάδας άλλαξε με το Σιόντη να γυρίζει στην άμυνα και έτσι να παραχωρείται το κέντρο στο δικέφαλο του βορρά.

Απ’ αυτό το σημείο και μετά δε μπορείς να περιμένεις και πολλά παρά μόνο την ήττα κόντρα σε έναν ποιοτικά ανώτερο αντίπαλο. Απαγορεύεται όμως να ηττηθείς με τέτοιο αστείο τρόπο. Σε ένα φάουλ εκτός περιοχής  με ξεκάθαρο φάουλ από το τράβηγμα του Τσόλακ αλλά και με υποψία για offside ο ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ της νίκης με το ψαλιδάκι του Ελ Καντουρί.

Φυσικά και replay δεν είδαμε αλλά σίγουρα παρατηρήσαμε το Σιδηρόπουλο να τρέχει στη σέντρα παρά τις διαμαρτυρίες. Είναι ντροπή όχι για το κύριο Σιδηρόπουλο αλλά προς τους, αγαπητούς για εμένα οπαδούς, του ΠΑΟΚ να κερδίζει η ομάδα τους με τέτοιο τρόπο.

Για άλλη μια Κυριακή ο Π.Α.Σ. παρουσίασε δύο πρόσωπα και έχασε άλλο ένα παιχνίδι από το δεύτερό του ημίχρονο. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά όμως και άμεσα αυτή η συνήθεια πρέπει να αλλάξει.

 

Ο Τζές

Διαβάστε Περισσότερα