Ντροπή σε όλους μας ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Σ’ΕΚΕΙΝΟΥΣ

Κράτος αναλγητο. Συγκλονισμένος διάβασα φίλοι μου αυτό το άρθρο .Είπα δεν μπορεί είναι ψέματα. Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό. Μαθήτρια Λυκείου αναγκαζόταν να διαβάζει στον δρόμο κάτω από μία λάμπα γιατί δεν υπάρχει ρεύμα στο σπίτι. Μα εμείς λέω βγήκαμε από τα μνημόνια , βγήκαμε όπως λένε στις αγορές και πήραμε κάτι δις ευρώ, ήρθε αυτή η ρημαδα η ανάπτυξη , κάποιο λάθος θα έγινε. Όχι ρε φιλαράκια αυτό όπως διαβάζω έγινε εδώ στην πατρίδα μας, και συγκεκριμένα στην Αγριά Βόλου.

Ρε πάτε καλά; Αυτό ρε είναι κοινωνικό κράτος; Έτσι σέβεσαι τον πολίτη που υποφέρει; Γιατί κύριοι που βγαίνετε στα κανάλι καί πανηγύριζεται, τρωγεσται σαν τα κοκόρια ποιός θα μας σώσει καλύτερα γιατί; Που είναι η φροντίδα στον κάθε δοκιμαζομενο πολίτη; Γιατί αυτό τό παιδί που είναι το μέλλον της χώρας μας το περιφρονείται; Καί θά ερθεται αύριο όλοι να σάς ψηφίσει τον καθένα ξεχωριστά για τούς δικούς σας λόγους. Με τι μούτρα θα του πειται ότι θα φροντισεται για το μέλλον του καί τό καλό του;

Καί κάθομαι πόσα τέτοια δράματα παίζονται καί τά ΜΜΕ δεν μας λένε κάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση ,το αποκλείω , να είναι μία καί μοναδική περίπτωση. Πολλά μπράβο στην δημοτική κοινωνία που φρόντισε να λύσει το πρόβλημα αυτού του παιδιού. Χίλια μπράβο στους απλούς πολίτες, και ΝΤΡΟΠΉ Σε εσάς που όλα αυτά τα χρόνια μας σώζεται…..

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα