Ο αγνώριστος Μπίσεσβαρ Sons Of Football

Ο Μπίσεσβαρ διανύει ίσως τη χειρότερη χρονιά από άποψη δημιουργίας, παραγωγικότητας και αγωνιστικής συμβολής στη σύνθεση του ΠΑΟΚ. Δεν του βγαίνει έως τώρα τίποτα του Ολλανδού στις επιχειρούσες του προσπάθειες.

Στο παιχνίδι με την Λάρισα, ο Μπίσεσβαρ κυμάνθηκε και πάλι σε ρηχά νερά, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος εικόνα του. Βέβαια, ο Ολλανδός δείχνει αρκετά πίσω σε φυσική κατάσταση, καθώς το σώμα του δεν υπακούει στις εντολές του νου.

Ανολοκλήρωτες πάσες στο χώρο των συμπαικτών του, μακρινά σουτ χωρίς αντίκρισμα, προσπάθειες ημιτελείς και ανύπαρκτα φετινά τρεξίματα με τη μπάλα στα πόδια. Μάλιστα, ο Μπίσεσβαρ αγωνίζεται στη θέση του χαφ – πίσω από τον φορ – σε χώρο που αρέσκεται να αγωνίζεται και διακρίνεται επιτυχώς.

Μολονότι ο Ολλανδός μετατέθηκε από την άβολη θέση του εξτρέμ, η φόρμα δεν λέει να επανέλθει, καθώς άπαντες στο ΠΑΟΚ αδημονούν για πιθανό αγωνιστικό του ξέσπασμα. Συγκεκριμένα, ο Μπίσεσβαρ εκδηλώνει εκνευρισμό στις ανεπιτυχείς ενέργειες, κάνοντας το έργο δύσκολο να ανατραπεί προς όφελος του. Αναλώνεται, λοιπόν, στην εσωστρέφεια και τον προβληματισμό, θολώνοντας το μυαλό του και τη δημιουργία.

Πέρα από τη δυσμενή αγωνιστική του κατάσταση, ο Μπίσεσβαρ έχει να τα βάλει και με την νευρικότητα, όσο δεν έρχονται οι θετικές εμφανίσεις. Απέναντι στη Λάρισα, είχε όλη την θέληση να προσφέρει είτε με ασσίστ, είτε με τελειώματα, αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν ήταν αντάξιες της ποιότητάς του. Χαρακτηριστικό, ότι ο Ολλανδός μετρά μόλις δύο ασσίστ στο πρωτάθλημα, χωρίς να συνεισφέρει στο τομέα του σκοραρίσματος.

Εάν αναλογιστούμε, εξίσου, την ανάγκη εξτρέμ στον ΠΑΟΚ, οι αρμόδιοι χρειάζονται να ανησυχούν και για τις χαμηλές πτήσεις του Ολλανδού. Εκτός του μεταμορφωμένου Λημνιού και τον σκόρερ Σβιντέρσκι, οι υπόλοιποι ακραίοι και επιτελικοί επιθετικοί – μαζί και ο Μπίσεσβαρ – δεν ανταπεξέρχονται στον επιθετικό τομέα.

Το παιχνίδι της χρονιάς είναι προ των πυλών και θα λάβει χώρα στην απαιτητικότερη έδρα, που καλείται ο ΠΑΟΚ κιόλας να επισκεφθεί ουκ ολίγες φορές. Ο αντίπαλος είναι φυσικά ο διεκδικητής του τίτλου, ο Ολυμπιακός, με τον οποίο ο Μπίσεσβαρ – και οι άλλοι – ίσως απαντήσουν στις αμφιβολίες με αγωνιστική ανάκαμψη και θετικό αποτέλεσμα εντός αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε Περισσότερα