Ο Αντόνιο Κόντε αφήνει ανοιχτή τη πόρτα της Τότεναμ για τον Κρίστιαν Έρικσεν!

Ο προπονητής Αντόνιο Κόντε λέει ότι “η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή” για τον Κρίστιαν Έρικσεν να προπονείται στην Τότεναμ, καθώς κυνηγάει το όνειρό του να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Ο Έρικσεν, 29 ετών, υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ έπαιζε στο Euro 2020 τον Ιούνιο και δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι “πέθανε για πέντε λεπτά” όταν κατέρρευσε.

Ψάχνει για νέο σύλλογο μετά την αποχώρησή του από την Ίντερ Μιλάνο, καθώς οι κανόνες σήμαιναν ότι δεν μπορούσε πλέον να παίξει στη Serie A. Ο Κόντε δήλωσε ότι ο Έρικσεν είναι ένας “πραγματικά σημαντικός παίκτης” και ένας “κορυφαίος άνθρωπος”. Ο Ιταλός είναι σημαντικό να τονισθεί ότι είχε προτείνει την μετεγγραφή του Έρικσεν από την Τότεναμ κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Ίντερ Μίλαν.

Ο Έρικσεν βοήθησε τον Κόντε να κατακτήσει τον τίτλο της Serie A την περασμένη σεζόν, αλλά δεν ήταν πλέον σε θέση να εκπροσωπήσει τον σύλλογο, καθώς ένας κανονισμός στην Serie A απαγορεύει σε παίκτες που έχουν εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή (ICD) να αγωνισθούν στην Ιταλία.

Ο Έρικσεν έχει πλέον βιντεοσκοπηθεί να χτυπάει μόνος του μπάλες στην προπόνηση και αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι αισθάνεται “ξανά σε κορυφαία φόρμα” με στόχο να παίξει για τη Δανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ερωτηθείς αν ο Έρικσεν θα μπορούσε να προπονηθεί με την Τότεναμ, ο Κόντε είπε: “Ο Έρικσεν θα μπορούσε να προπονηθεί με την Τότεναμ: “Σίγουρα, ήταν σπουδαίο, ήταν ωραίο, να τον δούμε σε ένα γήπεδο, να δούμε ότι κλωτσάει μια μπάλα.

“Αυτό που συνέβη αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν πολύ καλό, δεν ήταν καλό, για τους ανθρώπους που δούλεψαν μαζί του και τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν. Φοβήθηκα εκείνη τη στιγμή.

“Και τώρα, το να τον βλέπω ξανά έτοιμο να παίξει ποδόσφαιρο είναι σπουδαία νέα. Νομίζω ότι για τον Κρίστιαν, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή”.

Διαβάστε Περισσότερα