Ο αποκλεισμός Σόκ SERPICO

Κόκκαλο όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης απο χθές το βράδυ. Αποκλεισμός χαστούκι για την Μπάρτσα πού πίστεψε ότι με την φανέλα καί τό 3-0 υπέρ της έχει τελειώσει από το πρώτο παιχνίδι.
Λάθος πού πληρώθηκε ακριβά καί με διασυρμό. Με Φουλ τίς μηχανές μπήκε η Λίβερπουλ καί μόλις στο 7 ο Οριγκι τιμωρεί το λάθος στην άμυνα καί νωρίς νωρίς 1-0. Το ματς έχει ρυθμό η Μπάρτσα προσπαθεί να φτιάξει κάποιες φάσεις , αλλά η Λίβερπουλ τρώει σίδερα πιέζει τρέχει πολύ καί κυνηγάει καί άλλο γκολ. Έχουν καί οι δύο ομάδες ευκαιρίες αλλά το πρώτο ημίχρονο κλείνει με αυτό το σκορ.

Δεύτερο ημίχρονο καί πάλι η Λίβερπουλ κυριαρχεί καί στο 54 ο Βαινάλντουμ σωστά τοποθετημένος κάνει το 2-0. Το ματς τώρα παίρνει άλλη τροπή, η Λίβερπουλ πλέον  πιστεύει ότι μπορεί να κάνει την ανατροπή. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό μετά σε κοιμισμένη πάλι άμυνα στο 55 σκοράρει και ισοφαρίζει το σκόρο του πρώτου αγώνα, το παιχνίδι ήρθε πλέον στα ίσα. Η ψυχολογία με την Λίβερπουλ καί η Μπάρτσα στο καναβάτσο. Πίεση από τούς γηπεδούχους πού βλέπουν τόν αντίπαλο παραδομένο και ναι στο 78 το 4-0 πάλι με τόν Οριγκι.

Το γήπεδο στον αέρα , τόν Βαλβέρδε να κάνει αλλαγές μήπως βρει το γκολ  καί η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ότι πρέπει να παίξει καί λίγο μπάλα γιατί η ξεφτίλα έρχεται. Η Λίβερπουλ κρατάει σχετικά άνετα την πρόκριση στα χέρια της, Ο Τσακίρ τελειώνει τό ματς με την Λίβερπουλ να κάνει τεράστια ανατροπή, το γήπεδο τραγουδάει καί η Μπάρτσα τρώει όπως καί πέρσι από την Ρόμα έναν αποκλεισμό ντροπή. Η ομορφιά τού ποδοσφαίρου απόψε με αρκετή συγκίνηση πού ήρθε να μας θυμίσει γιατί τό Ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο καί παραμένει βασιλιάς τών Σπορ.

 

 

ΥΓ. Κύριε Βαλβέρδε λογικά απο χθες το βράδυ πρέπει να υποβάλλεται την παραίτηση σας.

Διαβάστε Περισσότερα