Ο Αρχιρουφιάνος

Πάλι το «Βοτανικός Alive» στην επικαιρότητα, φίλοι μου. Ενδοοικογενειακή κόντρα!!! Κώστας Μπακογιάννης και  Κυριάκος … εεε συγνώμη Αυγενάκης.

Το μοναδικό μέχρι τώρα πρόβλημα (το έχουμε πει) είναι τα περιφερειακά στο οδικό δίκτυο (οδοί Πολυκάρπου, Ορφέως, μεταφορά πρακτορείων κλπ). Αυτό βέβαια λύνεται με …κάποια κατασκευαστική εταιρεία (π.χ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ) που θα βρεθεί για να φτιάξει τα περιφερειακά στο οδικό δίκτυο.

Για το γήπεδο μπάσκετ, έχει …στοκ οικόπεδο ο Δήμος προς παραχώρηση. Πρόβλημα συντελεστή δόμησης (0,6) δεν υπάρχει.

Όμως οι ομάδες εργασίες προσπαθούν να βρουν λύση, χωρίς να μειωθεί ο συντελεστής  ή ισοζύγιο πρασίνου και χωρίς να χρησιμοποιηθεί το …στοκ οικόπεδο.

Αυτό θα προκαλέσει μείωση τετραγωνικών μέτρων, άρα μείωση θέσεων του γηπέδου (από 40.000 πάμε σε 32.000).

Νομικά δεν υπάρχει θέμα; Η τύχη του «Βοτανικός Alive» είναι στα χέρια των δικηγόρων αλλά και των δικαστικών.

Για να καλυφθεί νομικά το φιλόδοξο προϊόν αγωνίζονται οι δικηγόροι, ενώ οι έχοντες …έννομο συμφέρον καραδοκούν για να παραπέμψουν το θέμα στο  Συμβούλιο Επικρατείας, που σημαίνει φτου κι απ’ την αρχή.

Παναθηναϊκός σε αναμονή λοιπόν.

Θα μπορέσει ο Κώστας Μπακογιάννης να πετύχει αυτό το δύσκολο εγχείρημα; Θα μπορέσει ο Κώστας Μπακογιάννης να καταφέρει επιτέλους να έχει η Αθήνα ένα μεγάλο γήπεδο και να μετατρέψει τον εγκαταλελειμμένο Βοτανικό σε μια αναβαθμισμένη περιοχή;

Δείτε στο …επόμενο επεισόδιο τη σκληρή μάχη!!!

 

Υ.Γ. Όταν θα αρχίσουν τα έργα ανακατασκευής της Τούμπας μήπως είναι ευκαιρία να …συμμαζευτεί το Καυταντζόγλειο; Καλό έργο. Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί ο Ηρακλής θέλει πολλή δουλειά (και λεφτά) για να επιστρέψει στη Σουπερλίγκα. 

Η τύχη του «Βοτανικός Alive» θα είναι πρόκριμα και για άλλα έργα σε άλλες …πόλεις!!!

 

Ο Αρχιρουφιάνος

Διαβάστε Περισσότερα