Ο Αρχιρουφιάνος

Το ΣτΕ αποφάσισε να κλείσει το MEGA. Και μάλιστα …γράφτηκε ότι αυτό θα γίνει μετά τις 20 Οκτωβρίου 2018. 

Κι όμως το εν λόγω κανάλι (ιδιοκτησίας Βαγγέλα), έβγαλε τρέηλερ με πρόγραμμα παλιές σειρές (σε επανάληψη φυσικά) και μία Τουρκική σειρά με τίτλο “Η Νύφη”. 

Μια σειρά που είχε προβληθεί πρόσφατα στον ΣΚΑΪ (ιδιοκτησίας Αλαφούζου) και διακόπηκε στο 27ο επεισόδιο του Β΄κύκλου, για άγνωστους λόγους.

19:00 Η ΝύφηΤουρκική σειρά. Β΄Κύκλος. Επεισόδιο: 51. H Σουρεϊγιά και ο Φαρούκ παλεύουν με τον έρωτα και τον εγωισμό τους. Η κοπέλα πηγαίνει να βρει τον Τζαν, το δικηγόρο που της σύστησε η φίλη της από την Πράγα, αλλά η συνάντησή τους λήγει επεισοδιακά. Ο Φαρούκ, από την άλλη ξαναβλέπει το γιο του και την Μπεγκιούμ, στην οποία και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα της όσο κάνει τη θεραπεία της. Ο Γκαρίπ φθάνει στο αρχοντικό των Μποράν και η ιδιαίτερη σχέση του με την Εσμά στο παρελθόν φαίνεται πως έχει αφήσει ακόμα σημάδια και στους δύο. Ωστόσο, η πρόταση που μεταφέρει ως δικηγόρος του Αντέμ, προκαλεί την οργή της Εσμά και μεγάλη αναστάτωση στα παιδιά της. Μία τυχαία συνάντηση του Φαρούκ και της Σουρεϊγιά στο εστιατόριο έχει ακριβώς τις αντίθετες συνέπειες στο ζευγάρι. Ο Φαρούκ στέλνει μήνυμα στην κοπέλα ότι θέλει να την δει λογαριάζοντας να της προτείνει να κάνουν μια νέα προσπάθεια, ενώ η Σουρεϊγιά απευθύνεται στον Τζαν και τον στέλνει στο ραντεβού σαν δικηγόρο της με μία πρόταση που σοκάρει τον Φαρούκ!

Πάντως είναι περίεργο. Τώρα που κλείνει το κανάλι; Ή μήπως δεν κλείνει; Παίζει κάτι; Μήπως αρχίζουμε να έχουμε μετακινήσεις οπαδών, εεε συγνώμη …επιχειρηματιών; Σημαίνει κάτι αυτό; Δεν …ξέρω κάτι, απλά εκφράζω μια απορία. Ρωτάω!!

 

Ο Αρχιρουφιάνος

Διαβάστε Περισσότερα