Ο Άρης για να δηλώσει μεγάλος πρέπει να το αποδείξει στην πράξη.

2-0 εύκολα ο Παναθηναϊκός χθες στο ΟΑΚΑ τον Άρη παίζοντας ποδόσφαιρο λίγο παραπάνω από το μέτριο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Έναν Άρη ο οποίος σε όλο το ματς έπαιζε σαν ναρκωμένος αν εξαιρέσεις μια-δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι δεν έβλεπες ποδοσφαιριστές, έβλεπες κάτι φιγούρες με κιτρινόμαυρες φανέλες που πηγαίνοερχόντουσαν μέσα στο γήπεδο xωρίς καμία ουσία. Ο Άρης πριν μερικούς μήνες κοίταγε από ψηλά μεν αλλα την κοιταγε τη Β ‘ Εθνικη .Και από την ωρα που έκανε κάποια ματς καλά, έψαχνε την Ευρωπαϊκή του έξοδο γιατί είχε πλέον γίνει ομαδαρα και ο Παντελίδης προπονηταράς ο οποίος ήταν έτοιμος να διδάξει προπονητικά σεμινάρια.

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά ρε μάγκες δηλαδή μπορεί να πατήσεις στο αυγό και να σηκώσεις τα χέρια σου να πιάσεις τον ουρανό πουθενά αλλού. Δηλαδή σήμερα να σαι έτοιμος να πέσεις από το γκρεμό και αύριο να ανάβεις πούρο καθισμένος σε ένα χρυσό θρόνο. Αυτό βέβαια μπορεί να είναι και καλό γιατί έτσι μπορεί να ξεχωρίζουμε και σαν φυλή σαν λαός για αυτό και όλη η Γή στον ελεύθερό τους χρόνο την πατρίδα μας προτιμάει για να ξεκουραστεί. Θέλω να πω με άλλα λόγια ότι για να καθιερωθείς σε μία κατηγορία από την οποία λείπεις αρκετά χρόνια χρειάζεται μία μεγάλη προσπάθεια και κυρίως σοβαρή υποδομή και οχι τρία τέσσερα καλά παιχνίδια. Δεν πρέπει να χάνουμε την ισορροπία μας και να αρχίζουμε να γράφουμε όπως οι εφημερίδες Θεσσαλονίκης.

Το ποδόσφαιρο γύρισε στη Θεσσαλονίκη, θα αρχίσει μετά τον ΠΑΟΚ και ο Άρης να καθιερώνεται σαν μεγάλος και τα λοιπά. Έρχεται όμως η ώρα που προσγειώνεσε και η προσγείωση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα ανώμαλη. Όχι ότι ο Παναθηναϊκός είναι καμιά ομαδάρα! τρίχες κατσαρές μπάτε σκύλοι και αλέστε ειναι και αυτός, αλλά τουλάχιστον εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει σταματήσει να κάνει τον κάργα. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα για να βγάλουν κάποιοι μεροκάματο η υπερβολές θα γράφουνε η χοντρά ψέματα. Αυτό συμβαίνει πάντα αλλιώς το μεροκάματο είναι δυσεύρετο. Ο Άρης είναι μεγάλος άλλα ιστορικά για να αποδείξει ότι ξαναγύρισε πρέπει να το δηλώσει στη πράξη.

 

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ERT SPORTS

 

Διαβάστε Περισσότερα