Ο Ατρόμητος θα κάνει το επόμενο βήμα;

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια η ομάδα με την μεγαλύτερη σταθερότητα στην Α εθνική που λένε και οι μορφωμένοι είναι ο Ατρόμητος.. Όλα αυτά σαφώς και προέρχονται από την στιβαρή και δυνατή διοίκηση που έχει ομάδα και είναι φτιαγμένη πάνω σε σωστές οργανωτικές δομές τόσο μέσα όσο και έξω από το γρασίδι!Ο Σπανός ξέρει από μπάλα.. Και οι συνεργάτες του φυσικά κάνεις δεν το παραβλέπει αυτό..

Ο Καναντι πως ήρθε εξάλλου και άφησε στίγμα πίσω του.. Ωραίο ποδόσφαιρο αυτά τα 2 χρόνια και ανέδειξε και νέα ταλέντα.. Ουαρντα, Γιαννούλης κτλ! Μην μπλέκεται ρε μάγκες με παραρτήματα και με τον Παοκ.. Αυτά το μεσημέρι με τον Γεωργίου.. 2 αρνητικά όμως έχει ρε μάγκες αυτή η ομάδα.. Πρώτον ο κόσμος δεν γεμίζει το γήπεδο.. Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα με τα λιγότερα κομμένα χαρτάκια στην Α Εθνική για ακόμα μια χρονιά.. Τι φταίει; Το Περιστέρι είναι ο μεγαλύτερος Δήμος της Αττικής; Τι θέλουν οι φίλαθλοι εκεί δηλαδή για να πάνε να δούνε την ομάδα;

Ο Σπανός τα πάντα κάνει για να την κρατεί σε top επίπεδο! Το δεύτερο αρνητικό είναι ότι δεν έχει ακόμα αποκτήσει την φανέλα που θα τον κάνει να πάει ψηλά στην Ευρώπη.. Την πρώτη φορά στην Ολλανδία ο Νεπολεονι δεν τα έβαλε και έμεινε έξω από την φάση των ομίλων του Europa.. Πέρυσι μέγα κάζο στην αρχή της σεζόν από την ομάδα του Μαραντονα στο 90′ και φεύγα.. Αυτό θέλει η ομάδα.. Νίκη πρόκριση στους ομίλους να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια.. Ο Αναστασίου που δεν το έκανε με τον Παναθηναϊκό αρκετές φορές τα καλοκαίρια λέτε να το κάνει με τον Ατρόμητο; Λέω εγώ τώρα.κουβέντα κάνουμε!

Για να δούμε λοιπόν φέτος πως θα πορεύεται η ομάδα και εάν θα κρατήσει την σταθερότητα της για ακόμα μια σεζόν..

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΖΕΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα