Ο Χάαλαντ κλείνει το μάτι στην Σίτι!!!

Συνεχόμενες επαφές το τελευταίο διάστημα είχε ο πατέρας του 20χρονο Νορβηγού, Αλφ Ινγκε παρέα με τον γνωστό μάνατζερ για αυτές τις μεταγραφές, Μίνο Ραϊόλα!!!! Σημείο επαφής ήταν η Ισπανία, όπου αρχικά είχαν τις πρώτες επαφές με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα και ενα συνεχεία με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα μπικικίνια είναι πολλά μιας και ο ταλαντούχος φορ έχει βάλει φωτιά στις εταιρείες στατιστικής με την ικανότητα του να σκοράρει αφήνωντας μεγάλες υποσχέσεις για το μέλλον του σε έναν σύλλογο που θα τον μπουστάρει ακόμα περισσότερο. Απο τις πρώτες επαφές όλα δείχουν πως η Ρεαλ Μαδρίτης είναι η μόνη που μπορεί να βάλει το χέρι βαθιά στην Τρέπεζα …….. και να καλύψουν τις όποιες οικονομικές απαιτήσεις του ταλαντούχου νεαρού επιθετικού της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, η πληροφορία που έβγαλε η γαλλική εφημερίδα «L Equipe» αποκαλύπτει πως ο Χάααλαντ μάλλον κλείνει το μάτι σε μία ομάδα με όχι τόσο μεγάλο όνομα αλλά ένα γερό πορτοφόλι ……. το όνομα αυτής …. Μάντσεστερ Σίτι!!! Ένας απο τους λόγους του ενδεχόμενου προξενιού, είναι η παρουσία του πατέρα στους Πολίτες, στους οποίους έπαιξε για σχεδόν 3 ολόκληρα χρόνια ….

Εντάξει καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει Δράκο…… είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ!!!!!

 

 

Διαβάστε Περισσότερα