Ο Εμπαπέ υπογράφει, για να φύγει το επόμενο καλοκαίρι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ φαίνεται ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον όρο ότι θα του εγγυάται ότι θα μπορεί να φύγει το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΙ ΣΥΝΈΒΗ; Το μέλλον του Mbappe κυριάρχησε στη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού, αλλά τώρα φαίνεται ότι ο 24χρονος επιθετικός θα παραμείνει τελικά στην PSG, με μια πρόταση συμβολαίου στο τραπέζι που σημαίνει ότι είναι σίγουρο ότι θα μπορεί να φύγει έναντι αμοιβής το 2024.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ: Τον Ιούνιο ο Mbappe δήλωσε στην PSG ότι δεν είχε καμία πρόθεση να επεκτείνει το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Μη θέλοντας να αφήσει τον Γάλλο να φύγει δωρεάν, η PSG αποδέχθηκε μια προσφορά-ρεκόρ 259 εκατομμυρίων λιρών (328,4 εκατ. δολαρίων) από τη σαουδαραβική ομάδα Al-Hilal. Όταν ο Mbappe απέρριψε τη μετακίνηση, οι γίγαντες της Ligue 1 τον απέκλεισαν από την προετοιμασία τους.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ..: Τώρα, μετά από εποικοδομητικές συνομιλίες με τον πρόεδρο της PSG, Nasser Al-Khelaifi, ο Mbappe πρόκειται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο μέχρι το 2025, με ρήτρα που εγγυάται ότι μπορεί να πωληθεί το 2024, σύμφωνα με το FootMercarto. Με αυτόν τον τρόπο, η PSG θα μπορέσει να εισπράξει κάποιο ποσό από τη μεταγραφή και ο παίκτης θα πραγματοποιήσει την επιθυμία του να φύγει.

ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΓΙΑ ΤΟΝ MBAPPE ΚΑΙ ΤΗΝ PSG;: Πιστεύεται ευρέως ότι ο Mbappe θέλει να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι. Οι Ισπανοί γίγαντες δεν έχουν υπογράψει αντικαταστάτη του Καρίμ Μπενζεμά, οπότε είναι πιθανό να κινηθούν για τον Mbappe τον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, φαίνεται πως μια ελεύθερη μεταγραφή θα είναι εκτός συζήτησης.

Διαβάστε Περισσότερα