Ο φετινός Άγιαξ τρομάζει | ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

Ο Άγιαξ διαχρονικά υπήρξε το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής νέων παιχτών στον κόσμο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει ουδείς….

Για ακόμα μια χρονιά το μοναστήρι να είναι καλά και από καλόγερους όσους θέλετε καθώς η Ολλανδική ομάδα κατ’ εμέ δεν πρόκειται για ποδοσφαιρική ομάδα αλλά για ποδοσφαιρική σχολή που όμοια της δεν υπάρχει σε ολόκληρο τον γαλαξία….

Τα κύπελλα πρωταθλητριών τα έχει γραμμένα στο μπράτσο της φανέλας όχι από μεταγραφές σπαταλώντας πακτωλό χρημάτων αλλά από μεταγγίσεις νέου αίματος που υπάρχουν διαρκώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας…

Το εφετινό 3Χ3 στον όμιλο του Champions League μοιράζοντας γκολ και θέαμα ανέδειξε για ακόμα μια φορά πως ο Άγιαξ έχει πάντα την ικανότητα να επιστρέφει εκεί που ανήκει δηλαδή στις top ομάδες της Ευρώπης….

Θέλεις να ξεκουράσεις τα μάτια σου δυο ώρες και να δεις στοιχεία ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου,βάλε στο χαζοκούτι τον Αίαντα….

Το πλεονέκτημα που έχει η συγκεκριμένη ομάδα είναι ότι γενικά μέσα στην ιστορία είναι από τις ομάδες που ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης την συμπαθεί ή να το πάρουμε και αλλιώς δεν την αντιπαθεί και αυτό έχει την σημασία του…

Δεν ξέρω εάν ο Άντονι είναι ο νέος Όφερμας ή ο Αλέ ο νέος Λιτμάνεν ή Κλάϊφερτ ξέρω όμως πώς αξίζει να αφιερώσεις 2 ώρες από την ζωή σου για να δεις ότι οι απόγονοι του Κροΐφ είναι αυτή την περίοδο στα φόρτε τους….

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΟΛΛΑΝΔΟΣ

 

Διαβάστε Περισσότερα