Ο Γεωργίου έριξε τόν πύραυλο καί τώρα να δούμε εάν θά βρει στόχο! SERPICO

Καί πρίν καλά καλά επανέλθει ό Γεωργίου στην εκπομπή, μας έκανε δύο σημαντικές ανακοινώσεις- εκτιμήσεις. Όχι δεν έχρισε πρωταθλητή εξ άλλου είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για το επόμενο πρωτάθλημα.

Δεν θά ξεκινήσει είπε το πρωτάθλημα , εξηγώντας τούς λόγους αλλά καί τί θά γίνει με όσους ήταν υποψήφιοι για φούντο από την super League αλλά καί με αυτές τις ομάδες πού διεκδικούν άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Καί γενικά ανέλυσε όλο το πλάνο με αναδιαρθρώσεις στις κατηγορίες κλπ κλπ.

Προχωρώντας στην επόμενη εκπομπή μας έδωσε μία είδηση βόμβα για τόν Παναθηναϊκό. Έχει την κακή συνήθεια ό Χόρχε τίς μπόμπες να τις αμολάει πακέτο. Κινέζοι κολοσοί ( Όχι τής Ρόδου) έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Αλαφούζο μάλιστα έδωσαν καί τά χέρια για την αγορά τής ΠΑΕ.

Σέ μία παρατεταμένη κρίση πού διέρχεται τα τελευταία χρόνια τό Τριφύλι στο άκουσμα μίας τέτοιας είδησης σίγουρα ξεσηκώνει θύελλα ενθουσιασμού καί επιτέλους δίνει τέλος στην περιπέτεια της ομάδας τους.

Ωραία καί καλά όλα αυτά γιατί κύριε εάν θελ ένα σοβαρό καί ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν γίνεται το τριφύλι νά είναι στην αφάνεια. Δεν κερδίζει κανείς με το τριφύλλι στο καναβάτσο καί τούς κατ εμέ μικρότερου μεγέθους να φιγουράρουν σε ένα πρωτάθλημα σάν τό δικό μας. Άλλη διαδρομή , άλλο βιογραφικό καί άλλη ιστορία ο Παναθηναϊκός.

Είναι μαζί με τον πρώτα καί καλύτερα βιολιά στην ορχήστρα , καί οποίος πάει να γκρινιαξει με αυτά πού γράφω κοροϊδεύει τον εαυτό του. Μακριά από την Ευρώπη ουσιαστικά το τριφύλι εδώ καί κάτι χρόνια αλλά ή Κολόνια του ακόμα μυρίζει καί αρέσει. Ο Ολυμπιακός από την άλλη έχει ξεφύγει από τα Ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα καί σαφώς έχει προσπεράσει το τριφύλι στο ποδοσφαιρικό Ευρωπαϊκό χρηματιστήριο.

Είναι πλέον ή ώρα πιστεύω τα πράγμα νά πάρουν την θέση τους καί οι δύο μεγάλοι καί Παντοτινοί Αιώνιοι νά κυριαρχήσουν καί νά μονοπωλήσουν το ελληνικό πρωτάθλημα. Γωνία μαγαζιά καί ο δύο πάντα θα έχουν τόν πρώτο λόγο καί πάντα το πάνω χέρι όσο καί αυτό δεν γίνεται αποδεκτό από κάποιους.

Τώρα μένει να δούμε λοιπόν εάν ό Γεωργίου σάν νεώτερος μελοντολογος καί χαρτορίχτρα βγεί αληθινός. Έχει αντικαταστήσει ό Χόρχε τα τελευταία τόν Πιτ Παπαδάκο , καί τόν Χορταρεα αλλά δεν είναι όλες οι στεκιες του εύστοχες.

Εάν λέω εάν Χόρχε είναι άνθρακας ο θησαυρός τότε χάνεις τά διπλώματα καί την γυάλινη σφαίρα καί θά κάνεις βραδυνές εκπομπές με μουσική από την Λυρική σκηνή.

Ο χρόνος θα δείξει λοιπόν ……..

 

SERPICO

Διαβάστε Περισσότερα